Belinay2519 Anneler yarın hamama gidicez kızım 27 aylık bı sorun olur mu sizce ilk defa gidiyoruz bende kızımda
alptoyyy Belinay2519 ben hamama gittim bi kere ama dayanamadım çok bunaldım bana daraltı geldi çocuk için bilemem daha küçük
Vanilya Belinay2519 En son hamama gittiğimde temaslı olmuştum beni keseleyen covitmiş. Kızımı asla götürmem. Anca 4-5 yaşlarında götürürsem o da belki diye düşünüyorum
Mommysharkdoodoodoodoo Çocuklar için pek uygun bir yer değil varsa yakınınız ya da eşinize bırakıp gidin
Mommysharkdoodoodoodoo Belinay2519 o zaman hiç gitmeyin çünkü bebekler yoğun sıcaklıktan etkilenebilir hamam gerçekten uygun değil
Belinay2519 Vanilya biz keseci falan tutmucazda sadece kendimizi zaten hep beraber olduğumuz kişiler yinede tedirginim
Vanilya Belinay2519 Kendiniz için harika olur ama. Eşinizin izin gününe denk getirin bence size değişiklik olur
Vanilya Belinay2519 Anlıyorum gerçekten ama eşinin izin gününe ayarla canım git. Çok iyi gelir. Hamilelik,doğum,lohusalık gerçekten zor bir süreç.
Belinay2519 Vanilya Evet çok yıpratıyor hep üstümüzde oldukları için öyle yapicam canım teşekkür ederim