_yenianne00_ Hanımlar koltuğumun kumaşından dolayı kıllar yapışıyor, supurme ve silmeyle cikmiyor. Esimin de kılları cok dokuluyor😅 evin her yeri kıl.O kadar yıldım ki su koltuklardan atasim geliyor🤦🏻♀️ Nasil temizlenir bu koltuklar onerilerinizi bekliyorum😁
2pati_1baby _yenianne00_ örtü kullanın tabi her gün evi de süpürüyorum o başka bir konu🙈😅 ama bizde sayı çok 2 tane 4 ayaklı çocuğumuz var ,3 te biz mecbur yani
Han30 _yenianne00_ örtü kullanın. Benimde salon halım öyle, küçük başlık ile eglip süpürüyorum bazen onuda çıkarım başlıksız alıyorum zor oluyor. Koltuk için örtü kullanıyorum 2 senedir çok rahatım😀 bişey dökülünce kaldırıp atıyorım makinaya
BugsBunnyy _yenianne00_ erkek kili zaten sinir ederken evde bir de koltuga yapismasi cok fena ortu kullanin bence
Smy16 _yenianne00_ şu kedi köpek tüyleri için kullanılan yapışkanlı bi aparat var onunla toplayabilirsinizz
_yenianne00_ Han30 denedim ama killar kumasa yapisiyor. Evlenirken bir hevesle almistim kumasina falan bakmadan🥲🥲
Gzdzeynep _yenianne00_ süpürgenin turbo başlığı varsa onunla dene. kedimiz var koltukları turbo başlığıyla süpürüyoruz çok güzel alıyor kılları
[silindi] _yenianne00_ https://www.google.com/search?q=t%C3%BCy+toplay%C4%B1c%C4%B1&client=ms-android-samsung-trvo1&prmd=sivxn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiDr4WdlNT1AhWeSvEDHXSkBy4Q_AUoAnoECAIQAg&biw=384&bih=726&dpr=1.88#imgrc=HPsq2DUv41_hUM Bu guzel topluyor