Belinay2519 Kızım 27 aylık nerdeyse ilk defa böyle bi gece geçiriyoruz sürekli ağladı, kendiside uyumaya çalışıyor ama daldikdan en fazla 20 dk sonra bı çığlık bı aglama sabah 8 e kadar böyle geçti neden olabilri çok zor bı geceydi perisan olduk 🥴
Nursena0606 Belinay2519 Dişleri ne durumda? Dişi çıkıyor olabilir. 27 aylık bebeğin gazı olduğunu ya da kabızlık çektiğini sanmam. Belli bir huzursuzluk var.
Belinay2519 Koalannesi bilmiyorum canım butun gece ovaladim ağrı kesici verdim inşallah surekli bisye değildir onlar yapar mı cana bu kadar ağlamak
Koalannesi Belinay2519 kızım 2 gün yapamadıgi zaman gece çok uyanır ama o kadar ağlama olmadı mizirdanir uyur saat başı uyanır ama inşallah uyur bu gece güzelce minik
Nesrincente Kendisi demiyor mu acaba buram agrıyor falan dıye yada bişey den mı korktu gecede korkmasın sebep oldu o geldı aklıma bide nazar falanda olabılır okuyun bol bol
Belinay2519 Nesrincente nazar vs geldi aklıma sadece ağlıyordu konuşmaya fırsat vermeden okuyorum canım hep olmadı bı Cevşen gibi bişey ayarlicam hocadan
Belinay2519 Koalannesi dün yapmıştı aslında ama bilmiyorum tabi karnı falan mı ağrıdı, inşallah canım teşekkür ederim
Nesrincente Belinay2519 bişey den korkmuşta olabılır mesela tvde gordugu bısey olabılır yanı her hangı bısey