neler_oluyor-hayalde 30 yaşındayım ☺️vallahi azimli diyemem diyetisyenimin zoruyla verdim son 4 kiloyu da 😁 ama iyi oldu spor yapamıyorum olabildiğince az sarkmak istiyorum 😬 sorunuz varsa tabi ki yanıtlarım 95den 73e düştüm boyum 170 cm şimdi size öğrendiklerimi söylemek isterim diyet değil de sağlıklı beslenme diyelim şimdi tabagimizda her besin grubundan koymaya çalışalım mesela örnek bir tabak söyleyeyim size protein olarak yumurta koyduk iki dilim peynir 10 adet zeytin var zeytin sevmediğim için onun yerine çiğ badem yiyorum çiğ sebze sınırsız ☺️ ben yine de bol yeşillik koyuyorum 1,5 dilim ekmeğim var aralıklı oruç yapıyorum öğlen yemiyorum ara öğünde mesela 10 çiğ fındık kahve 3 kare çikolata ☺️ (bitter tercih ediyorum) akşam yemeğinde de ızgara 5 köfte, tavuk tercih ediyorsam yine sınırsız bol yeşillikli yağsız salata (köfteyi tavuğu tost makinesinde pişiriyorum) yanına 1 dilim ekmek ya da çorba ya da makarna sevdiğim için 3 yemek kaşığı makarna/pilav 😁 sebze yiyorsam çatalla yiyorum suyu kesinlikle yok yine salata bol bol kaçamak yaptığım da oldu amaaa nasıl olsa bozdum diyeti diye hunharca yemedim en önemli nokta bu ertesi gün ya da gün içinde bir şekilde dengeledim mesela bir cikolata yiyorsak en fazla 300 kalori fazla alıyoruz önemli olan şey alışkanlık haline getirmemek düzenli spor yapinca ben kaçamak da yapmıyorum 😁 fatscreet uygulamasını indirin yediklerinizi yazıp kalori hesaplayın o program çok etkili yine sorunuz olursa seve seve yanıtlarım ☺️