Lulemom Mama sandalyesini yıkamadan nasıl temizliyosunuz. Sadece ıslak bezle mi yoksa deterjan kullanıyomusuz
Kayra_Hatice Lulemom çift bebekler için spreyi var onu kullanıyorum bazen kaynar su ile dezenfekte ediyorum yediği yemeğe göre değişiyor. bazen de sadece siliyorum
BugsBunnyy Lulemom kullaniyorum cif sirke karbinat var ondan skyorum eger toz cekmisse cifliyorum da bol suyla zaten duruluyorum o kadar takilmiyorum acikcasi On cikan yerinide prille yikiyorum gunluk
Lulemom Umayduru25 BugsBunnyy 2maviboncuk teşekkürler 🙏 deterjan kullanmakta kararsız kaldım da. Tümden yıkanacak bi masa değil ama tepsisi için kararsızdım. Yıkansa da kalıntı kalır belki deterjanın diye. En iyisi sirke sanırım.
2maviboncuk Lulemom Genelde her akşam tepsisini çıkarıp deterjanla kaynar suyla elimde yıkıyorum qyak kısımlarında hafta bir yada kirlenidiginde hemen yikiyiyorum siliyorum değişiyor ikea antilop kullandığımız masa
BugsBunnyy Lulemom genelde kendi yedigi icin yagli olabiliyor ben yikiyorum prille sizinde nasil icinize sinerse☺️