Annelikseruveni Merhaba güzel anneler😍 benim bebeğim 10.5 aylık.Bebeği bu aya yakın olan anneler, bebekleriniz neler yapıyor? Gün içinde onu desteklemek için nasıl aktiviteler yapıyorsunuz? Bilgi alışverişinde bulunalım 🤗
Mutluefe Annelikseruveni merhaba benim de bebeğim 10 ay 8 günlük şu an sıralıyor sürekli ayakta durup yürümek istiyor bir iki adım da atıyor ama korkuyor. Ben günlük kitap okuyorum eliyle araba sürmeyi öğrendi çok mutlu oluyor araba sürüyoruz göz burun öğrendi gösteriyor bir çok fotoğrafta onları göstermesine yardım ediyorum. Kalemle çizmeye başladı bide resim defteri aldım bol bol karalıyor sizde durumlar nasıl:)
Seatib Annelikseruveni 3 gün sonra 11 aylık olacak. Ek gıda yemiyor bulduğu her şeyi kemiriyor. Bu aralar yürüme arkadaşına taktı onunla geziniyor
etipuf Annelikseruveni hala emeklemiyor , ellerindem tutup bütün evi koşuyoruz ek gıda hiç yemiyo kaşığı görünce ağlıyo öyle hiç yemiyo yani. Ben hiç iyi değilim
Annelikseruveni Mutluefe bizde de durumlar çok benzer☺️ bikac gündür adım sayımız arttı bayağı heyecanlı yürümeye çalışıyor 😍 bende mutlaka hergun kitap okumaya çalışıyorum ağız burun kulak el bunlar nerede diye sorunca gösteriyor.surekli kitap okumamizı istiyor ☺️ uyku gerilemesi yaşıyoruz bu aralar ama ek gıda yememe problemimiz vardı o çözülmeye başladı çok şükür 🙏 sürekli bababa dedede mememe diye babildiyor.merakla anlamlı kelimeler çıkarmasını bekliyorum 🥰😍
Annelikseruveni Seatib sürekli cesitlendirin illa yediği biseyler olacaktır.bizimde öyleydi ama artık yemeye başladı şükür ☺️
Annelikseruveni etipuf 10 aylık mı annesi? Bı kontrole götürdünüz mu bazen vitamin eksiklikleri ciddi iştahsızlık yapabiliyor Doktora götürün isterseniz.Merak etmeyin herşey zamanla düzeliyor yeterki sen iyi ol güzel anne🤗🙏
Elf06 etipuf oğlum da öyle son 1 aydır hiç birşey yemiyor atıyor ağzından önceden yerdi severdi ne oluyor anlamıyorum 🥲
Annelikseruveni etipuf haklısın hepimiz zaman zaman çok yoruluyoruz kötü oluyoruz ama güneşli günler hep var emin ol hiç ummadığın anda çok gzuel şeyler başarıyorlar 🤗
Elf06 etipuf zayıf değil ama kilosu doktor ne dedi bende çok üzülüyorum birden ne oldu anlamadım önceden böyle değildi çorba falan içmiyor suyu bile tükürüyor 🥲 sizin hep mi böyleydi yeni mi başladı