Baby12345 Merhaba kızlar. Bugün sünnetimiz var. Doktor gelmeden 1 saat önce jetex krem sürün dedi. Bebeği sünnet olan anneler nasıl geçti sünnetiniz? Çok korkuyorum. Başka acısız, daha az ağlaması için yapmam gereken bişey var mı?
Rabia83 Baby12345 ben tam iki aylık ken yaptırdım canım çok büyük rahatlık ilerde anlıyorsun. İlk gün biraz ilaç etkisi geçince mızıldandı sonraki gün çok iyiydi
Burcuburcuylz Baby12345 bizim de bugün sünnetimiz var sadece calpol ver dedi doktor bende çok korkuyorum
Kayra_Hatice Baby12345 40 günlükken sünnet olduk giderken krem sürmedik ilk gece ağrısı oldu olacak demişti verirsin sonrasında ağrısı olmazsa verme dedi olmadı da vermedim . 7 günde tamamen düzeldi
Yamansmomm Baby12345 Merhaba benimde bebeğim 3 aylıkken sünnet oldu bizde gitmeden 1 saat önce jetex krem sürdük krem uyuşturduğu için iğne yapılırken ağlamadı hiç sonra uyuttuk ve uykusunda sünnet oldu sonrasında eve geldikten sonra uyuşukluk geçince ağladı çok ilk gün calpol verdik düzenli kremlerini sürdük beze değmemesi için bardak koyduk 2 gün zoru oldu ama korkmayın içinizi rahat tutun bebekken yaptırmak en güzeli
pltsmy Baby12345 Ben 2 oglumu da 1 aylıkken yaptırdım. Ilki de kolaydi ama 2. Si inanılmazdı. Uyurken verdim uyurken aldim yarim saat surdu sürmedi sonrasında da herhangi bi sorun yaşamadım. Calpol kullandım birkaç gün boyunca ikisi de cabuk iyileşti masallah . Bebeğiniz küçükse cabuk toparlıyorlar merak etmeyin
semaahmet Baby12345 benim oğlum 15 aylık bende pazartesi goturecem gün almaya inşallah hemen iyileşirler cnm