Depresifpolyanna2 Merhaba tahmini doğum tarihi 10 mayıstı. Kızım 21 nisanda doğdu. Atak döneminde mi?
demetdemircioglu Depresifpolyanna2 28 hazirana kadar günesli 5 temmuz 12 temmuz arasi huysuz🙃 6 gün sonra sıcraması var . .
snysngn Depresifpolyanna2 acaba bu sicrama nedemek oluyo? bende sormustum dun sicramanin bitimine 8gun var demisti bi arkadas. 8gun sonra benim kizin uykulari duzenemi giricek nasil olcak yani 😊
Kzbnnzmkrm demetdemircioglu bunlar nasıl hesaplanıyor benim bebeğim de 2 gündür huysuz Bi acaba oda mı öyle ki
Busra1 demetdemircioglu lütfen benide hesaplarmosınız. 15 şubat tahmini doğumu 26 ocakda doğdu erkek bebek
Ssumeyye demetdemircioglu benim oğlumda 29 Mart’ta Doğum gözüküyordu 3 Nisan’da doğdu hesaplarmısınız bu aralar çok huysuz 😥
Poyrazsnem demetdemircioglu banada bakabilrimisiniz tahmini Doğum tarihi 20 Mart 15 Mart erkek bebek 😊
demetdemircioglu Kzbnnzmkrm harika haftalar adında bir uygulama var ordan bakiyorum bebeğin tahmini doğum tarihine göre bir tablosu var
Kubra0008 demetdemircioglu yaaa lütfen bize de bakın yaaaa lütfennn 🙏 tahmini Doğum : 9 Mayıs gerçekleşen : 30 Nisa’n erkek
aslanlarin_mom demetdemircioglu benimde atak dönemi herhalde bakarsanız sevinirim 5 Temmuz doğumlu tahmini 10 temuxdu erkek
Aryakuzu demetdemircioglu iphone kullananlar icin parali bi programmis benim kiziminkinide hesabliyabilirmissiniz ya dünhic uyumadi arak dönemindemi acaba 29martda dogdu tahmini dogumu 24 martdi
demetdemircioglu Busra1 sicramanin bitisine 5.gun var 31 mayis 28 haziran arasi huysuz 5 temmuz 12 temmuz sakin gorunuyor😇
demetdemircioglu Kubra0008 sicramanin bitisine 2 gun var 2 temmuza kadar huysuz 9 temmuz 23 temmuza kadar sakin
demetdemircioglu Ssumeyye sonraki sicramaya 12 gün 12 temmuza kadar sakin 9 agustosa kadar huysuz gorunuyor
Rumeysaaa Bize de bakabilir misiniz 💗 kız bebek tahmini doğum tarihi 20 ekim, asıl doğduğu tarih 26 ekim 💞 şimdiden teşekkürler 😊🌸
demetdemircioglu Rumeysaaa sonraki sicramaya son 13 gun 6 temmuza kadar huysuz 10 agustosa kadar sakin gorunuyor
Songultortcu demetdemircioglu benimkinede bakarmısınız kızımın beklenen Doğum tarihi 5 ocak ama 20 aralıkta doğdu
demetdemircioglu Songultortcu sonraki sicramaya 46 gun var 11 temmuza kadar sakin 25 temmuza kadar sicrama.belirtisi olarak huysuz ve Mizmiz olabilir 15 agustosa kadar sakin
Bglm18 demetdemircioglu lütfen rica etsem benim bebeğimede bakarmısınız 40+3 doğdu 8 haziran doğumlu 🙏🙏kaç gündür uyku uyumuyor 1 yaşında