Esraa-miros Kızlar evleriniz kaç derece ve bebişleri nasıl giydiriyosunuz. Benim evim 25 derece ve kızım 3 ay 21 günlük. Biz kolsuz zıbın üstüne tulum alttan da külotlu çorap ve bitane çorap giydiriyorum
Birceninannesi Esraa-miros külotlu çorap tavsiye edilmiyo gelişimi bile engelliyo eviniz sıcakmış zaten giydirmeyin bence
Zlm Esraa-miros evde külotlu çorap gitdirmeyim kan dolaşımı içinde rahat olmaz bebeğinde çok sıkar bizi bile sıkıyo o küçücük bedeni ne kadar rahatsız olur bizimki 24 derece askılı iç zıbın üstüne bir takım alt üst kıyafet ayağına panduf gibi birşey uykudan uyanınca yelek giydiriyorum benimki 8 aylık bence külotlu çorap yerine bir kat daha alt giydirin
Alpingo Esraa-miros çok faZla..külütlo corapla tüm gün bide ğstüne sen uyuyabilir misin? Duramazsın,benim evimde 25 derece çorap uzun ince alt atlet zıbın üstüne uzun kol heterki
escmrk Ben 22 derecede kolsuz zıbın ince bi uzun kollu altınada çoraplı tayt ya da bi pijama bi çorap giydiriyorum
kahvekolikk Esraa-miros çok fazla değil mi ben o aylarda zıbın orta kalınlıkta alt üst takım yelek çorap giydiriyordum
NeverGiveUp Esraa-miros bu sıcaklıkta alttan külotlu çoraba hiç gerek yok. Ben oğluma doğdu doğalı külotlu çorabı karlı havada dışarı çıkarken hariç hiç giydirmedim. Doğru dürüst yelek bile giydirmedim. Hiç hastalanmadı 15.5 aylık şuan.
Ogretmen_anneeee Esraa-miros pamuklu alt üst takım üstüne ince pamuklu ince yelek . Ayağına patik giydiriyorum gazlı bi bebegim var