busracicek 10 aylık bebeğim gece 3 kere mamaya kalkıyo,yıldım artık. Gece beslenmesini bıraksın derken daha sıklaştı. Var mı önerisi olan yada normal mi. Su demeyin çünkü tatmin olmuyo çıldırıyo 😏
Elifelif00 Kızım 7 aylık erken uyuyor biz yatacağımız zaman yani 11 gbi felan uyurken veriyorum gece 3 bucuk gbi 1 kere kalkıyor mama istiyor birde sabah uyanınca 🌸 bence gece biz yatmadan verdiğim için çok acıkmıyor suyu bende denedim işe yaramıyor
busracicek Elifelif00 yaa bizde öle yapıyoruz. Akşam 10 gibi yiyo, gece 2 buçuk gibi gene yiyo,sabaha karşı 5-6 gibi gene kalkıo daha uykuda yok zaten.. gece maması falan yatarken oda işe yaramadı. Kaç cc içiyo geceleri bebeleriniz.?
Elifelif00 busracicek biz 7 aylığız 120 cc içiyor çok iştahlı bir bebeğim yok açıkçası 😅 sabah 5 te bizde ayaktayız 6 da uyanırsa bayram edıyoruz evde 😅 gaz sancısından ve huzursuz uyumasındansa gece mama istesin kalkar veririm ama öbür türlü sürekli yatakta dönnnn dönnnn dönnnn daha kötü 😶
busracicek BirAlparslanAnnesi yok 8e gelmeden uyuyo da biz 10da yatıyoruz 😏 yatarken veriyorum mamasınıda