Buglem789 Kızlar bi kaç gün içinde yumuşatıcı alcam ama hangisinden alsam kararsızım araştrdm yumoş bi tık daha iyi gibi ama hangisi yada hangilerini önerrisnz sizler neler kullnysnz paylaşırsanız sevinirim
Ayseecm Buglem789 viking bulabilirseniz öneririm çok seviyorum 4 senedir onu kullanıyorum her çeşiti de çok güzel. Kaynanam böyle şeylerin kokusuna çok düşkün o bile sordu ne kullanıyorsun güzel kokuyor diye 😄
Sena45_sema Buglem789 yumoş mavi pembeside güzel vernelin buz esintisi migrosun kendi yumusaticilari hangisi güzel uygun gelirse onu alıyorum
cennetkokulubal Buglem789 ben dalin aldım ama alerji yapmıştı sürekli hapşırdı sonra yumuşatıcı kullanmamaya başladım bence gerekte yok 😀
Cambardak Dalin yumuşatıcı kullanıyorum bebeğim için soruyorsan 🙃 Normal ise vernel kullanıyorum ama başkasının yumuşatıcısı hep daha iyi kokmuştur nedense 😂😂 herşeyi denedm ama bende bulamadım
Sena45_sema Cambardak ahaha aynı şey bende de var o kadar ilaç yumuşatıcı koyuyorum kokmuyo gibi geliyo kendime başkasınınki ole güzel kokuyo ki
Buglem789 Ayseecm walla migrosta flaan olur mu blmyrm cnm internette viking yazan olmuştı ilk defa dyyrm desem yeridir 😂
Buglem789 elcn4139 lilyum olanımı kllynsnz yoksa 5 kilo olanlardan mı bebeginze yumoşun hangisini alysnz bende bu sefer yumoş denicem bebegime
42Eylul07 Buglem789 bebegime uni baby pembe kapakli kullanıyorum kendimize yumos mavi ve pembe favorim👌🏻
Baby_Mila Buglem789 Kızım için kullanmıyorum bizde de sadece havlu ve kotlar için yumoş kullanıyorum yeni serisini