Ozka Covid oldum kızımda bısey yoktu yuksek ates var sımdı en etkılı agrı kesıcı ates dururucu ney sizce dişide cıkıyo
Berrinsoyagazi14 Ozka bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama dişte en yüksek ateş 38 i çok geçmiyor . Ateş düşürücü verip , duş aldırıp , limonlu çorap giydirmenizde fayda var . Doktorunuz varsa onada danışın derim
seymabykn Ozka Bebeklere calpol öneriyorlar en etkilisi fitil ama doktorunuza danışıp da verin, ayrıca soguk kompleks yapın
NilsMomm Ozka 18 aylık kızım şu an covid.vizden 1 hafta sonra belirti verdi ve pozitif çıktı.atesi 39lara çıktı zaten tek belirtisi ateş şu an bı de hastanede boğazlarınjn biraz kizardigini öğrendik.genelde dolven veriyorum calpol pek işe yaramadı bizde.4 saat arayla dönüşümlü verin dedi doktor ama şükür o kdr kısa sürede tekrar yükselmesi bu sebeple hep dolven verdim ama yine de mutlaka doktora danışın
Esraburkay Ozka sakin olun bende şuan pozitfim bebgimde kızım 4.5 aylık ıkı gece dirençli ateş yaşadık 4 saatte bir carpol verdim eğer ateşi düşmezse yüksekse fitil atın 2 günde atlattı bebekler daha güçlüler ılık duş aldırın kalın giyindirmeyin
Ysmnltn Aynisi bizde yaşadık 4 saat aralıklarla calpol sürekli el yüz yıkama emzirme eşim covitken kızım 3 ,gün ateş problemi oldu
Ozka Ysmnltn korkutorm uykusu ıcınde suan 38 2 saar öncede dolven vermıstm belkıde ates ölcerdemı yanlıs ölçüyo blmıyorm
Ysmnltn Biraz hızlı yazayım diye eksik gibi oldu yüzünü yıkıyorum başına ıslak elimi suruyordum ılık dus düşmezse
NilsMomm NilsMomm Ayrica sürekli ıslak bezle eklem yerlerini sildim ateşi düşkün diye mutlaka yapın onu da
Ozka NilsMomm danıstm oda 4 saatde bir dolven calpol ver dedı ama 37 bucuga dustu en son fitil attm oda banamsn demedı suan uydu en son dolven verdm suan 38 uyuyo korkutorm uyurken atesı cok cıkarsa
NilsMomm Ozka ıslak bezle ateşini düşürün.buzim de ilk etapta ateş düşürücü işe yaramadı ben eklem yerlerine bez koydum öyle düştü ateşi
Esraburkay Ozka sık sık kontrol edin korkmayın dediğim gibi bizden önce atlattı kızım huysuz oluyorlar durduk yere ağlıyorlar ama geçiyor ateş çıkarsa carpol dülmezse fitil başka tedavi yok covid te
eylusko_ Ozka benimde 4 buçuk aylık kızım kovid oldu yeni atlattık . suruptan ziyade en iyisi fitil. 4 saatte bir atabilirsiniz .
eylusko_ Ozka fitil ne yapabilir şifa vermekten başka. biz 2 doktor tarafından takip ediliyoruz ikiside fitil verdi. sağlıkciyim. kendi hastanemde ki doktor ve özel hastanede iyi bi doktora daha gidiyorum .