Danerys Deletedmom8453 ya lacivert markalı şık bir saatti. Bir de babam düğün zamanı almıştı. Manevi değeri de var. https://ty.gl/2vzf5vgsh2 bunun laciverti işte
Danerys NukleerBaslikliKiz inşallah düzelir kuzum ya aynısını alsam bile aynısı olmayacak ki sonuçta 😅
Danerys nurelem canım onu ben leptopa yapmıştım 😂 bütün tuşlarımızı eritmiştim. Portakal suyu dökmüştüm
NukleerBaslikliKiz Danerys Sen babana bi çıtlat tekrar düğün yapamazlar ama tekrar bi saat alırlar yine baban almış olur 😀😀
Deletedmom8453 Danerys Benim eşimin saat takıntısı vardı bir ara kapıp kapıp geliyordu hiçbiri takmıyorum pilleri bitmis hep
lalbg Danerys inşallah düzelir ya🙏🏻 Yarın ilk işin bi saatçiye gitmek olsun onlar içini açıp temizlerler mutlaka bi yöntemleri vardır.
Danerys Deletedmom8453 ben de solağım çok takamıyordum ama bu ev hanımlığına alışamadım ben ya hala . Elime yüzüme bulaştırıyorum hep
Deletedmom8453 Danerys Haha kıyamam ya inşallah çalışır olmazsa götür saat & saate falan bakarlar içine ücretle
Danerys lalbg aynen kuzum yarın değil ama bu hafta kesinlikle gideceğim. Cumartesi memlekete gitcem saati de aldığım yere bir götüreyim bakayım 😅
nurelem Danerys aaa tuşların eriidigini kez duydum canım😀😀 aklımda bulunsun böyle seylerde kullanmamali makine😂
Danerys Deletedmom8453 evet ya uyku düzenimiz de olmayınca kahveyle geziyorum tüm gün de işte yine de insan üzülüyor 😅