3yasakadarsifirekran Kızlar 43 günlük anneyim göğüslerim hamile kalmadan önce 85-90 arasıydı şimdi kocaman oldular emzirirken parmaklarımla meme ucumu tutarken zorlanıyorum 15 dk sonra parmaklarım ağrıyor kavanoz kapağı bile açamıyorum ağrıdan siz nasıl emziriyorsunuz
lgsya 3yasakadarsifirekran ah ahhh aynı dert yaşıyoruz bızım bır sene gectı ılkden bende oyleydım parmaklarım uyusuyordu sımdı bıraz daha kuculduler sanki . Ama hala buyukler bazen sinirleniyorum sızı kesıp atıcam dıyorum 😞
Fatos_tekeeva 3yasakadarsifirekran benim meme sığmadı sütyene 😂 baksan domburlop süt makinesi 😂😁 neyseki hamilelik sütyeni takıyorum da hala sex görünüyor Allah razı olsun sutyenimden 😂😂😂😂😂😂
Deletedmom5284 3yasakadarsifirekran ahh 13 ay çektim onu 105 beden göğüslerimle çocuğum ağzına alamıyordu ne çektim emziricem diye, bebeğin kafasından büyüktü memem yüz üstü yatamazdım sağa sola yatamazdım put gibi dümdüz tavana bakardım emzirme bitince bi oh çekmiştim artık vallahi her günüm ağrılı geçiyodu
Deletedmom_49 3yasakadarsifirekran Emzirme döneminde o kadar büyüdüler ki her biri bir bebek kafası kadar. Ne sütyene sığıyor ne kıyafette hoş duruyor. Bir de ev icinde sütyen takmaya takmaya sarktı Allah affetsin anneannemin memelerine döndü iyice 🤧
3yasakadarsifirekran lgsya ben bide 9 sene önce bekarken küçültmüştüm 80 bedene düşmüştü boşaymış yani bıktım vallahi koca memeden sütümde az geliyo zaten boşa taşıyorum resmenn
lgsya 3yasakadarsifirekran evet fazlasıyla yük oluyorlar bedene . Bizimdr kaderimiz koca memeli olmakmiş😁
3yasakadarsifirekran lgsya evet anamın da böyle büyük garibim kalın askılı sütyen takmaktan omuzları çöktü Allah olmayanlara versin meme 😀
Fatos_tekeeva Deletedmom5284 kusura bakmazsaniz bişe sorucam emzirmeyi bıraktıktan sonra gogsunuz duzeldimi yoksa düsmusmuydu 🤷🏻♀️ memem papağanın gagasina benzemeye başladida 😁
3yasakadarsifirekran Deletedmom5284 benimde öyle valla tutmasam boğulur Allah korusun emzirene kadar ter içinde kalıyorum 🥲
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom5284 ahahaha yemin ediyorum bu ben ilk 6 ay böyleydim ama simdilerde göğüslerim normale dönmeye yakin😃 hatta oğlumun bi fotosu var emerken uyumus memem çocuğun kafasinin 2 kati her gördüğümde kendime gülüyorum😀
Elifinannesii_ 80 bedendim 90-95 oldum 🥺 kocamanlar yaaa. 22 gün önce doğum yaptım böyle kalır mı bilmem 😅
3yasakadarsifirekran Elifinannesii_ sönüyo sonra teyzeminde öyleydi kötü oldu yumuşacık kaldı inşallah bizim öyle olmaz
asell03 Elifinannesii_ hamileliğimde 80 bedendi doğumdan sonra 90/95 arası oldu hala öyle devam ediyor 9 ay olcak ben küçülme ümidimi kestim 2,çocuğuda doğurup küçültcem 😂aşırı derecede sarktı yani 🥲
Deletedmom5284 Fatos_tekeeva nahagahs🤣🤣🤣 sütyen taktığım için çok sarkmadı amaa yinede sarktı yani eskiden füze gibi dimdikti şimdi böyle söndü küçüldü, iyi oldu bi yandan 😂
3MelekAnnesi3 Fatos_tekeeva emzirmeyi bırakınca o kadar cirkin oluyolar ki anlatamam sarkıyo porsuyo hurma gibi oluyo burusuk valla cok kötü oluyor
3yasakadarsifirekran 3MelekAnnesi3 büyük memeli küçüğe özenir küçük büyüğe ortası olsa keşke 😀 tartsam 10 kg gelir yani ortasının terlemesi ayrı bir dert yazın ne yaparım bilmiyorum pişik olur heralde
kitapkurdubebeninanasi 3yasakadarsifirekran ayy baslarda benim de öyleydi çok korkuyordum öyle kalacaklar diye😃 ama sonra zamanla terbiye oldular çok şükür zor oluyor emzirmesi ama zamanla alisacaksiniz
3yasakadarsifirekran kitapkurdubebeninanasi inşallah öyle olur valla zaten solu emdiğinden diğeri küçük kaldı bel ağrısı sırt ağrısı bi yandan 😩