Asyakus06 Bebeğim 2 ay 21 günlük uyanık olduğunda onunla vakit geçirmeye çalışıyorum ama evdeki nerede ise bütün işlerim kaliyor onunla 3,4 saat ilgilenmezsem oturup ağlamak istiyorum bu duyguyu yaşayan var mı 🐥
iremceren Asyakus06 çok normal bebek büyüdükçe bi döenm daha çıkmaz hal alcak herşeyi mükemmel yapmak imkansız kendinize hakszlj etmeyin
minikcivcivinannesi Asyakus06 ilk dönemler çok kolaydı zaman ilerledikçe daha zorlaşmaya başladı yemek bile zor yapıyorum hep ilgi istiyor konuşmamızı oyun oynamamızı falan bekliyor. Ev işi zaten zor yapıyorum amca uyuyunca ama oda uyuyunca bende uzanıp dinlenmek istiyorum. Zaten pandemi gelen giden yok diye saldım gitti takmıyorum artık. Odak noktam kızım oldu artık ev işleri de olduğu yapabildiğim kadar kasmıyorum kafama takmıyorum. En önemlisi kızım diye düşünüyorum böyle içim rahatlıyor 😂
Gulkizim Asyakus06 bu gün ana kucağına oyuncak astım o oynarken mutfakta işlerimi hallettim oynarken uyduu kaldı uyandı emzirdim tekrar aynı şekilde oynarken uyudu kaldı. Çektiğim vicdan azabını ne siz sorun ne ben söyleyeyim… :( sonrasında bir sürü oyun oynadım ama sabahki gibi neşeli değildi. Pek gülmedi… Daha 2 aylık ve onu 2 saat boyunca resmen yalnız ilgisiz bıraktım. Sizi çok iyi anlıyorum…
Asyakus06 minikcivcivinannesi haklısınız vallahi geçmişe kim donmuş ki bende saldım artık zaten iş, temizlik her şeyin öncesi kızım ♥️
Asyakus06 Gulkizim Aslında elimizden gelenin fazlası ile ilgileniyoruz sadece annelik böyle bir duygu sanırım ne kadar yapsanda yetemedigini düşünüyorsun