Daniel01 Anneler oğlum 21 aylık 2 yaş aktivite oyuncakları önerir misiniz acaba neler alabilirim link vs isim verir misiniz fikir olsun teşekkür ederim şimdiden ❤️
2pati_1baby Daniel01 Lego,3 tekerlekli bisiklet ,gıda boyası içeren boyalar , koordinasyon oyuncağı ,yapboz(kalın plastik olan-en fazla 9 parça) kesinlikle parmak kukla (bu dil gelişimi için çok önemli)
Daniel01 BuzluKahve hangisini önerirsiniz aldığınız var mı acaba fikriniz için çok teşekkür ederim ❤️
BuzluKahve Daniel01 oğlum henüz 15 aylık. Sayı treni, ilk hayvan treni ve unicorn treni var. Hepsi birbirine uyumlu. Bir de büyük kızım var benim, onda da en cok lego aldım hiç pişman etmedi.
Daniel01 2pati_1baby parmak kukla ve plastik yapboz link verebılır mısınız lütfen evdeyiz devamlı oyun üretemiyorum artık devamlı aktivite istiyor
Daniel01 BuzluKahve aaa hepsine bir bir baktım cok güzelmiş ilk defa goruyorum hayvanlara cok ilgisi var ılk fırsatta hayvan treni alacagım cok sağolun
2pati_1baby Daniel01 trendyoldan parmak kukla diye aratırsanız bütçenize göre hangisi Uygunsa onu alın 🙏 yapboz olarakta bebek yapbozu diye aratın 😊
BuzluKahve Daniel01 evet😍 Duplo serisi diye geçiyor ve hepsi birbirine takılıyor. Ben bile oynuyorum.
Daniel01 2pati_1baby harıka ikiside ya hiç aklıma buradan sizlere sormak gelmedi çok yardımcı oldunuz yapbozu aldım bile ☺️😍 kuklayıda birdahaki aya lego ile bırlıkte alacagım insallah Çok sağolun❤️❤️❤️