Bebegiminannesi Benim arkadaşımın saçları böyle ne rengi diyorum afedersiniz havalara girdi oyalıyor söylemiyor bende sormuyorum artık ne sarısı bu kızlar https://www.hizliresim.com/jfv7bg5
Tuba11 Bebegiminannesi platin sarısı. Yengem yaptırmıştı ordan biliyorum. Yani benimde hoşuma gitmişti beraber kuaföre gitmiştik sordum kuaför platin sarısı demişti.
Melek20211 Tuba11 hay o kuaförün 15 yıldır sarıydim platin hiç böyle olmadım kuafor belgesi var mı bak canim
DominikCumhuriyeti1 Meryy01 bal köpüğü benm saçlarım ama asla bukadar açık değil bu daha açık bence başka bır sarı tonu
Mom89_ Bebegiminannesi nesini söylemiyoki devlet sırrı sanki . Sokakta 10 kadından 7si böyle bence birine sorun söyler🤣 yada kuaföre gösterin
Deletedmom5284 Mom89_ ben dicektim kafamı sağa sola çevirsem heryerde bu renk var artık gına geldi neyini saklıyosun çok mu kıymetli
Azradurukrc Bebegiminannesi rengi çok mat güzel bir sarı değiş yani yaşınız genç ise bence bebek sarısı rengi olabilir . Boya yapılırken baya yıpranmış saçlar .