Fatma22 Nilhanim olabilir kuzum. Ara ara bi iki cay kasigi gunde dogal nar eksisi verrbilirsin ishali keser
Nilhanim Burcumtlg ne kadar sürdü 4 gündür beline kadar kala yapıyor 😔 bi tane diş patlamış muhtemelen diğerleri de geliyor
Sibelkerim Benim oğlumda 9 aylık 2 hafta önce ishal oldu diştendir dedim ama geçmedi hastaneye götürdüm idrar yolu enfeksiyonu geçiriyomuş keşke hemen gitseymşm diye kızdım kendime yavrum 6 gün ne yediyse çıkardı gibi demem o ki imkanınız varsa doktora götürün
Nilhanim Sibelkerim hiç istemiyorum hastaneye sokmayı ne zaman hastaneye girsek farklı bi mikrop. Alıyor bu saatte doktorada yazmak istemiyorum akşam muz vermiştim pirinç lapası yapsam iyi gelir mi acaba üstte yeni diş patladı muhtemelen o yüzden ☹️
Nilhanim Ay heryerim battı yatak üstüm başım genel durumu iyi oyun oynuyor ayaga kalkıyor düşten diye düşünüyorum hastaneye sokmak istemiyorum yarın bi bakıcam durmazsa mecbur götürücem
Sibelkerim Nilhanim 6 gün sürdü ne verdiysem kesmedi o yüzden götürün dedim geçmezse dokotrunzla konuşursnz
Nilhanim Sibelkerim dişten dedi bağırsak florası bozulmuş proyotik verdi çok şükür zaten ben de öyle düşünmüştüm ama işte annelik 🤣🤣🤣