Berivan_akar45 Merhaba herkese benim bebeğimde saçkıran çikmiş bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz
Oglumunannesiyim Berivan_akar45 saçkıran nedir nerden bildiniz şimdi Google den baktım da aynısı benim oğlum dada var sürekli yattığı yer dökülmüş diyorduk biz bizimde mi oyle acaba
minabebek Berivan_akar45 sarımsağı ikiye ayırıp tuzla bastırarak saçsız bölgeye sürünce çıkıyor kızarana kadar sürmek gerekiyor eğer hala olmazsa cildiyede iğne yoluyla kanlandırıp saç çıkmasına yardımcı oluyorlar ve bir kaç ilaçla ama sarımsaktan fayda gördük kardeşimdede olmuştu stresten geçti sonra
Ahsenimveben Berivan_akar45 seneler önce ablam da vardı kafasında belli yerlerde kısım kısım.saci dökülmüştü. Annem sarımsa gi tuz a bulayıp o kısımlara sürdü eoey sonra geçti cıktı saçlar
Berivan_akar45 Oglumunannesiyim İşte bende yürekli yatıyorum diye düşünüyordum ama ondan dgl miş saçkıran diye bişi bnde ne olduğunu bilmiyorum aile hekimi soyledi bna da dermatoloji ye göster dedi