kornisontursu Arkadaşlar bebeğim 3 ay 12 günlük rota virüs aşısını yaptırabilirmiyim? Zamanı varmış sanırım siz kaçıncı ayda yaptırdınız yardımcı olursanız sevinirim
birtutamsac kornisontursu 3 gününüz kalmış bize doktor 3 ay 15 günlük olana kadar yapıyoruz demişti, gittiğimizde 3 ay 17 günlüktü 2 gün geçmiş diye yapmadı
Elizsmommm kornisontursu 24 haftalık olana kadar 2 dozun tamamlanması gerekiyor. Ama 24 haftada 6. Ay aşıları olduğu için 5 aylıkken tamamlansa daha iyi olur. Bir an önce yaptır canım
kornisontursu Filevrem internette ilk dozun 12 hafta içinde yapılması gerekiyor deniyor benmki 15 haftlık olacak nerdeyse yapılır mı anlamadım 😕 yarın doktora soracağım ama sizlerede bi sorayım dedim
Filevrem kornisontursu biz 3. ayın başlarında yaptırmıştık sizde doktorunuza danışarak geç kalmadan yaptırın isterseniz
kornisontursu birtutamsac aaaa gerçekten mi 🥺 yarın hemen alıp yaptırayım inşallah bulabilirim şimdi eczaneyi aradım elimizde yok diyorlar haber vermek gerekiyormuş önceden@😕
birtutamsac kornisontursu yine de siz takiplisi olduğu doktora sorun, bizim doktorumuz böyle söyledi ama her doktor farklı bi uygulama yapıyodur bilemem 🤷🏼♀️
Pericikk kornisontursu 14.haftaya kadar ilk dozun tamamlanmış olması gerekiyor demişti doktorumuz sonrasında yapılmıyormuş 12.hafta ilk doz 20. Hafta ikinci dozu yaptırdık biz
Yasemin38 kornisontursu 16 haftaya kadar yapılma süresi var canım yaptırabilirsin. Yaptırdığın tarihi not alırsan 4.ay aşısı ile arasında 1 ay süre olması gerekiyor. 3.ve 5.aylarda yaptırmıştım
Ayazasel kornisontursu 3 ıle 5 ıncı ayında bızımkıde ılk dozu 3 uncu ayında yaptırdım 2 . Doz ıcın subat 24 u beklıyoruz
kornisontursu 1YamanAnne bazıları 12 hfta son diyor 🥲 korktum bende size doktorunuz mu söyledi 3 ay 15 gün diye teşekkür ederim bu arada 😘
1YamanAnne kornisontursu Evet doktor söyledi. Ben ilk dozunu 3 ay 14. Günde yaptırdım. Merak etmeyin 🙏🏻 Rica ederim.