Fatos_tekeeva Sorum başlıkta birisi bana nasıl uyuyacağımi uyuyabilecegimi söyleyebilirmi gerçekten kafayı yiycm kız uyur ama ben bir türlü uyuyamiyorum sonra uykusuzluktan kötü oluorum ne içsem acaba uyku yparki 🤦🏻♀️
Denizzz88 Fatos_tekeeva bebeğim ilk doğduğunda bi çay karışımı yapıp içiyordum rezene,anason,melisa,papatya falan öyle bi dalmışım ki çocuk uyanmış eşim seslendi duymuyo musun yaa diye. Melisa çayı yapıp için yani o rahatlatır iyice
Goktugdemet Fatos_tekeeva ya bizde bebek uyusun diye kendimizi paralıyoz 😂 uykusuzluktan ölmek üzereyim 😊
Fatos_tekeeva Deletedmom_36 ya valla elime yeni aldım 😁 yağı sürdüm kocam el açtı yukarı baktı heralde dua etti bana yatayım diye jdjdjd
Deletedmom_36 Fatos_tekeeva 😅😅Ay bide sey yap cizgi filimde olurdu ya kuzular biryerden atliyor sayiyorsun onu hayal et😁
1Dost Melisa çayıydı sanırım uyku yapan iyi geliyor dediler dene istersen benimde ihtiyacım var çocuk uyuyor ben uyuyamıyorum döne döne 3 ü ediyorum 😂
Fatos_tekeeva 1Dost bende var ama emzirdigim için zarar olur diye düşündüm gerçekten bende uyumaya calisiyorm kız uyanıyor bu sefer
Fatos_tekeeva Denizzz88 onlar var ebe bu çaylar ne alaka felan dedi zarar verir dedi kaynanamın karşısında dolu dolu kavga etmiştik eşim yasakladı