aysimacet Sevgili anneler kehribar kolye hakkında ne düşünüyorsunuz. Birde başka sorum bebeğim 2 buçuk aylık salyasi başladı bu hafta hep elini emiyor yada kasıyor gibi sizce bu diş belirtisi olabilir mi çok mu erken
Deletedmom0099 aysimacet 2. ayın gelişim göstergesi salya ve el emme, normal ben kehribarın cok faydasını gördüm 4. aydan beri takıyorum suan 19 aylık
Lulemom aysimacet ben önlük yetiştiremiyordum. 4. Ayda takmaya başladım. Baya baya azalttı. Sıfıra indirmiyor ama o şelale durumunu önlüyor.
Svdnrkrky aysimacet kehribar ne yapıyormuş hanımlar bilgi verir misiniz tam olarak.. Benimde kızım var 1 ay 1 haftalık faydası ne onun kullanabilşr miyim şimdiden ?
elcn4139 aysimacet hic inanmiyoru.. banada cok dediler almadim arastirdim bilimsel bir yarari yok bagtil inanc. para tuzagi
aysimacet Deletedmom0099 öyle mi çok teşekkürler acaba ağrısı var mı bu salya olusumuyla beraber yani bu hafta çok huzursuz bebeğim dis sebep olabilir mi. Ben şuan alsam kehribar uygun olur mu
Deletedmom0099 aysimacet hayır salyayla ağrı olmuyor atak haftasında olabilir evet takabilirsiniz ama yatarken cıkarın mutlaka 6 aya kadar, ilk basta uzun oluyor kolye, boynuna dolanmasın
Elizsmommm Svdnrkrky şu an için takmanıza gerek yok. 4. Aydan sonra başlayan salyalanmaya ve diş huzursuzluklarına iyi geldiği söyleniyor. Biraz araştırmak gerekiyor ve de inanmak sanırsam.
ayse_seker aysimacet kehribar kullanın faydası var hem diş çıkarırken ateşlenmiyor daha az sıkıntıya giriyor en azından benim bebeğimde böyle oldu kehribar takmasm ne olurdu bilmiyorum gerçi ama ilk bebeğim çünkü, bence sizde kullanın ya faydasını görrsünüz