Songena19 40 günlük bebeğim uykuda güzel emiyor veya 2 3 saat aç kalınca emiyor ama diğer kalan zamanlarda emmek istemiyor yada memeyi ağzında gezdiriyor iki çekip tekrar bırakıyor acaba emzikten mi dedim ne gazi var nede sütümle alakalı bir sorun var
Flower123 Songena19 evet yapıyor benim oğlumda öyleydi karnı tok olduğunda verirsin ağlamasın diye sonra alıştı memeyi istememeye başladı götürdüm attım direk uykuya dalarken bi kaç gün zorlandı sonra geçti
MeryeminAnnsi Songena19 emzirme danismanlari bangir bangir bağırıyor emzik meme reddi yapar diye malesef yapiyor
Aalya Songena19 valla yapan da var emzik olmadan meme reddi yaşayanda var(arkadaşım) benm kzımda meme reddi oldu hep ya dil bağından ya emzikten.16.5aylıkken artıkemmek ıstemedi bıraktı kendı kendıne 🥲 uyku konusunda çok iyi ama gece de emzik düştükçe ağzından uyanıyor .ikinci çocuğuna vermıcem emzik.bence siz de yol yakınken dönün
Songena19 Flower123 ya şu an emzik bana aşırı yardımcı bir tane daha kızım olduğu için uykuya filan geçişte çok iyi oluyor bıraksam mi bende bir aylık kontrolde kilo alımı filan iyiydi ama
Flower123 Songena19 benim de çok şımarık bir oğlum var 3 yaşında ama bıraktım şimdi 4 aylık oldu kendi oyalanıyor bence atın sonra daha çok pişman olursunuz
Irmakprensesinannesi MeryeminAnnsi o bebekten bebeğe değişir benim kziim sadece uykuda arar emzik gün içinde asla istemez emzik mesela gmlde gün içinde çok arayan emzik leri bebekler onlarda Red olur her anne Red yaşıycak diye bisi yok
Irmakprensesinannesi MeryeminAnnsi bebege sadece uykuya geçişte emzik verilmeli her dk istediğinde deil o zaman Red yaşamaz benim kziim öyle sadece uykuda ister onuda uykuya komple daldığında atar gün içinde asla istemez tutmaz