elfani2019 Bebeğim 14 günlük ve poposu pişik oldu. Çok ağlıyor. Hangi ve daha iyi yada hangi kremleri kullanmalıyım. Yardımcı olur musunuz?
Ogulcan elfani2019 canım sarı kantaron yapı öneririm gerçekten çok iyi ve doğal onun dışında bebeğinin sütünden geçen bi alerjisi olabilir eğer tekrarlarsa mutlaka doktoruna danış
ErkekkAnnesii elfani2019 bepanthol bize iyi geliyor hemen geçiriyor doğal saf zeytinyağıda iyi oluyor ama pişik olduğunda hemen bepantol sürüyorum geçiyor çabucak
Ahimess07 elfani2019 devamlı yıka kurut ondan sonra bağla bezi poposu açık kalsın hava alsın bepanthol krem bize iyi gelmişti deneyin mutlaka gün içinde birden fazla sürün kantaron yağı da deneyebilirsiniz
Sleepwalker elfani2019 Hava soguk her gun poposunu sabunla yikamak lazim ama üşüyebilir islak mendil kullanmayin pamuklu bir bez yaniniza da maşrafaya ilik su doldurun poposunu silin ben sudocrem ve zeytinyagi kullaniyorum bunlari sürün insallah gecer
Almilam07 elfani2019 sudocrem ilk doğduğundan beri pişik olmasa bile her altını aldığımda sürüyorum pisikten de koruyor canim