selim-im Yaklaşık 1 ay önce oğlumun ciğerlerinde enfeksiyon çıktı doktor ventolin hava verdi çok şükür geçti şimdi yine öksürüyor hava versem mi tekrardan diyorum 😓
OncedenGurme selim-im ezbere vermeyin derim. Bebeğime hastanede veriyorlardı. Sonra eve aldık. Ben kendim aldım rahatsızlanınca, çok kötü oldum. Elim ayağım titremeye başladı, kalp ritmim dengesizleşti filan
HLmom selim-im geçmiş olsun ventolin verebilirsiniz bana doktor günde 4 kere geçmedikçe sıkıntı olmaz demişti
Canlarim41 selim-im AnnaKarenina_ selim-im ventolin kalp yoruyor doktorum oyle olunca serum ver sadece demişti
Kayracim selim-im cihaza ya içme suyu ya da serum fizyolojik koyun sadece onu soluması için yakınına koyun oda rahatlatır. öyle öksürdü hemen ventolin verilir mi
Canlarim41 selim-im bana ağır öksürük yoksa sadece serum ver baktin köpek öksürüğü oluyor soguk serum 2ml ventolin 1ml günde 3 kere ver demişti
Yasemin38 selim-im rica ederim . 2 yaşdan itibaren belli süre kullandım ben. Öksürme olduğu zamanlarda kullandımda . Umca diye bir damla var bitkisel araştırmanı tavsiye ederim.
Derya_Kuzusu Yasemin38 kızım 2 yaşını 3 ay geçti. Umca aldım günde 3 defa 10 ar damla yazıyor içinde. Siz nasıl kullanıyorsunuz acaba? Yemekten yarım saat önce diyor ama o kısma çok dikkat edemiyorum kreşe gittiği için.
Yasemin38 Derya_Kuzusu bende yemek öncesi falan dikkat etmedim canım. İlk zamanlar 3 kez 10 ar damla olarak kullandım sonralarda hapşurma gibi belirtiler olduğunda vermeye başladım
aykoz_ selim-im verin bir şey olmaz bizde de var arada cok öksürürse bir ıkı gece veriyorum fayda ediyor. Uzun süreli kullanmamak gerek ama tedavide bile 1 hafta diyolar