miray7676 Beyaz paket ıslak mendil bu markanın baby turco sipariş vericemde herkes kötü diyor kararsız kaldım şuan sizce almalımıyım ?
Kocakgiller miray7676 ben kullandm hic bi sknti yasamadm neden kötü diyorlar ki🤷♀️ bn islak mendilini kullandm bebek bezini bilmiyrm ama merak edyrm
ErkekkAnnesii miray7676 bez olarak kullananlar var etrafımda memnunlarda ben molfixe kullanıyorum çok memnunum ama baby turconun bezinide denicem bir ara
mertalibrother miray7676 beyaz sabun kokulu olanından bahsediyorsan ben cok memnundum ıslaklıgı büyüklügü ve kalınlıgı çok iyiydi 1.5 yaşında ogluma kullandım senin bebegi küçükse kızarıklık yapar agır kokusu var çünkü
Balkizimmmmm O kadar bez denedim şu an baby turco kullanıyorum hepsinden güzel ne taşma yapiyo ne kızarıklık nede pişik çok memunum
AnnaKarenina_ miray7676 hem ıslak mendil hem bez kullanıyorum doğduğundan beri ikisindende aşırı memnunum hatta ıslak mendilini bezi stoklayarak gidiyorum
Minelkusumm miray7676 ben bezde islak mendilde baby turco kullaniyorum bir yildir ikisindende cok memnunum ama beyaz paketi alma derim kokusundan dolayi sevmedim ben ama genel olarak guzel yesil paketi kullaniyorum ben
Yagmur76 Bende baby turco doğadan kullanıyorum cok memnunum hem iyi hem uygun, gereksiz pahalı bezleri almak yerine en mantıklısı bence ıslak mendılıde gayet guzel
Denizadam miray7676 bende bez ve ıslak mendil babyturco kullanıyorum islak mendili çok güzel slepy ile aynı kalitesi bezide severek kullanıyorum ama idrarda koku yapıyor bazende yan bantlardan taşma ama çevremde yine kullananlar taşma ve koku yapmıyor diyorlar
miray7676 syaby sorma vallahi kötüleyip durdular alamadım bi türlü 🥲 içime sinmedi öyle söylediler diye yaaa , beyaz paket üzerinde zeytinvar acaba aynısımı
madrefelice Vala bende denemek için 3 lü paket içinde 60 tane olandan aldım yüzümü sildim yakıyo falan yazmışlar ben sildim yüzümü hiç öyle bir şey yaşamadım 12 paket 50 tldi dün aldım hemen
syaby miray7676 bi kırmızı var bi beyaz zeytinli , al bence ondan öncede sleepy yenidoğan kullanmıştım bi farkı yok
Selma-aygun37 miray7676 beyaz paket dediginiZ beyaz sabun kokulu olan herhalde onu bilmemde zeytinyağlısını kullanıyorum 5 aydır kızıma çok memnunum içeriği tertemiz aynı zamanda bezinide kullanıyorum ikisinden de çok memnunum
Saresi miray7676 https://ty.gl/mde4vxgla9 bu paketi kullanıyorum çooook güzel daha önce molfix izotonik sulu kullandım başka kullanmadım ama bu harika
miray7676 Saresi Ay evet bundan aldım bnde içim rahatladı ya çok teşekkür ederim 2 aylık bebeğim var sleepy kullanıyorum normalde stok yapıyorum almak istedim deniyim bakalım inşallah memnun kalırım bende , ıslak mendillere yeniden zam gelicekmiş
bjkbb miray7676 eski mavili kırmızlı paketi çok kötü gelmişti bana ama yeni paketleri güzel bence ben kullanıyorum memnunum. Bezini de kullaniyorum
Saresi miray7676 bence çok iyi ypmışsınız ben sleepy extra almıştım çoookk kötüydü bidaha değiştirmeyeceğim dedim ama buna şans verdim ve iyi ki almışım molfixten daha yumuşak, sabunsu değil, kalınlığı da güzel