Mervil Ay atak uyku gerilemesi derken şuan 5 buçuk aylık ve yatırıyorum her yarım saatte bir ağlayarak uyanıyor kendimi geçtim kızım içinde çok üzülüyorum rüya mı görüyor neden ağlıyor anlamıyorum bilen yaşayan var mı ne zaman çözülür bu sorun???
Uzndidem Mervil benim oğlum da 4 ay 23 günlük son iki gündür gece ağlayarak uyanıyor sanırım diş çıkarıyor ama burun tıkanıklığı ve ağlarken öksürüğü oluyor üşütüp sütümden ona mı geçti diye düşünüyorum grip olmuş gibi sanki
Minikuzucuk Mervil bizimkide uyuduktan tam 35 dk sonra uyanıyordu uyku terörü olabilir internete bu şekilde yazarsanız çözümleri yazıyor Canım
Mervil Uzndidem ah geçmiş olsun burnu tıkalı olduğu için balgam oluşmuş olabilir o da öksürük yapar uyutmadan önce burnunu açarsanız belki işe yarayabilir 🌸
Pelinxx Minikuzucuk uyku teröründen dolayı mı uyanıyormuş? Bir de 4. Ayda mı oluyordu size de? Sonra düzeldi mi? Benim bebeğim de gece uykusuna geçtikten tam yarım saat sonra uyanıyor yaklaşık 1 aydır da.4 ay 18 günlük bu arada
Mervil Minikuzucuk araştırdım bu durumu ama uyku terörü 3 yaşında başlarmış peki siz nasıl atlattınız?