Annesirintugceuzun https://www.instagram.com/alperenefesol/tv/CZNA8lxqGgU/?utm_medium=copy_link İzler izlemez gözyaşlarına boğuldum. Yürüyünce salıncağa gideceğim diyor. Hayali parka gidip salıncağa binmek. 4 yaşında.. Anne ben ölmek istemiyorum diyerek ağlıyor. Annesinin sana bir şey olmayacak derken titreyen sesi.. Az çok demeden gönlünüzden ne kopuyorsa yardım edelim lütfenn 🙏🙏 #alperenefesol
lalbg Annesirintugceuzun ben bu tarz videoları izleyemiyorum o yüzden linke tıklamadım çünkü gerçekten bağıra bağıra ağlamak istiyorum. Ama tabi ki de destek olucam her ay bütçem yettikçe sma’lı çocuklara destek olmaya çalışıyorum kendi çapımda. Paylaştığınız için çok teşekkürler🤍
Irmakprensesinannesi Annesirintugceuzun bir anne olarak içim parçalandı bir annenin çaresiz hali çocuğunun ölümünü beklerken ona umut aşılamak çok zor olsa gerek İnş bir an önce şifasını bulur kurtulur yavru inşallah o para bir an önce toplanır yüreğim sızladı Allah kimseyi evladına sinamasin🙏🙏😥
Gokgukemey58 Annesirintugceuzun offfff 😪😪😪😪 bu kadar ağlicamı tahmin bile edemedim. Şuan oglum gozyaşlarımı silip anne neden aglıyorsun ben birsey yapmadım diyor gercekten cok üzücü cok eşime yolladım hemen ne gerekiyorsa yapıcak. 😥😥😥
Adiyokkitabin Alyakus senin o gözyaslarina kurban olurum. Allah butün cocuklari korusun tırnaklarina taş gözlerine yaş degmesin😓
Annesirintugceuzun lalbg İnanın kendime gelemiyorum. Durup durup ağlıyorum. Yardım göndermek dışında ne kadar duyurabilirsem duyurmaya çalışacağım. Sizden ricam da bu olur. 🙏
lalbg Annesirintugceuzun bizim çok kalabalık bi kuzen grubumuz var ben sık sık oraya gönderiyorum az çok kim ne kadar destek olabilirse oluyo. İnstagramımda da paylaşırım genelde. Elimden ne geliyosa yapmaya çalışıyorum. İnşallah gereken para hemen toparlanır. İnanın izlemeden ağlıyorum tahmin edebiliyorum ama izlersem kaldıramıyorum gerçekten.
Annesirintugceuzun Irmakprensesinannesi Amiiinnn 🤲🏻🤲🏻 Gözümün önüne direkt evladım geliyor . O empati o kadar zor ki.. 😢
Annesirintugceuzun lalbg Allah razı olsun. Devlet bir şey yapmıyor bu çocuklar için. Biz de yalnız bırakamayız bu çocukları 🙏 Rabbim hepsinin iyileştiğini gösterir inşallah 🤲🏻
Annesirintugceuzun Gokgukemey58 Allah razı olsun. Bana da eşim yolladı ve gözyaşlarımı silip susturmaya çalışıyor şimdi de 😢😢
Irmakprensesinannesi Annesirintugceuzun aynen öyle 5 ay 22 günlük kızım var Allah kimseyi evladına sınamasın çaresizlik çok zor bir durum😥😥
AsyaninAnnesiiii Annesirintugceuzun izlemeyememmm 😔 çok etkileniyorum rabbim yardimcisi olsun inşallah.
lalbg Annesirintugceuzun amin inşallah… maalesef birileri işkembe doyurma derdinde olunca olan mazlumlara oluyo🤷🏻♀️ Allah hepsine şifalar versin 🙏🏻
Gokgukemey58 Annesirintugceuzun sizden de allah razı olsun boyle birseye vesile oldugunuz için. Benim eşimde neden yolladın bana diyor direk oğlumuz gözümün önüne geldi dedi. Bazen o kadar gereksiz harcama yapıyoruz ki hiç bu tür şeyler düşünmeden. Eşim şuan 250tl yolladı inşallah azda olsa katkımız olur 🥺
Baby_Mila Annesirintugceuzun Ay kıyamam bebeğim dünyanın en acı şeyi olabilir 😔 haberdar olmama vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim mutlaka yardım yapıcam çok ama çok üzüldüm
Annesirintugceuzun Baby_Mila Allah razı olsun. Daha %5 kampanyası. 4 yaşında ve 13 kiloyu geçmemesi gerekiyor. 😢
Annesirintugceuzun 10-20-50-100 demeden bütçeniz neye yetiyorsa yardım edelim 🙏 para yardımı yapan yapamayan herkes paylaşıp destek olabilir. 🙏
Annesirintugceuzun Gokgukemey58 Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah. 🤲🏻 Çok mutlu ettiniz teşekkür ederim. 🙏 Diğer bebekler konuşsa neler diyecek acaba? Alper 4 yaşında ve ölmek istemiyorum dedi. Ne çileler çekiyor küçücük bedenler 😢
Deletedmom8453 Oğlum adına adagim vardı ilk önüme çıkan smali çocuğa göndercem demiştim bu akşam. Şimdi gönderiyorum 🙏