Mommyishome 3 gündür ateşini düşünemiyoruz ve antibiyotik şurubu reddediyor. Neyle denesem olmadı. Burnunu sıkıp ağzına dökelim diyor eşim. Ben boğulur diye çok korkuyorum. Böyle yapabilir miyiz ya? :(
annekuzusuuuu Mommyishome Benim oğlumda çok zor içiyor evet benim eşimde burnunu sıkıp hemen içerelim dedi denedik ve genzine kaçtı antibiyotik içmediği için iyileşmedi doktor iğne yazdı en güzeli oldu bizim için hem etki etti hemde uğraşmamış olduk
Morfrenk Mommyishome kaç ml verecekseniz şırıngaya çekin, diyelim ki 5 ml 1 ml verip hemen burnunu sık, 5 kerede ver yani 5 sefer burnunu sık. Çok az olduğu için kaçmaz inşallah.
Mommyishome annekuzusuuuu yaa ben söyledim aslında ama dr o kadara gerek yok dedi bizim de sonumuz o olcak sanırım bu çektiklermizle kalcaz
Mommyishome leopar keşke bize de verseydi doktorumuz, hastaneye gitmekten kaçınıyoruz ama böyle de olmuyor yani
Mommyishome Morfrenk şırıngayla biz 5 kere o işlemi yapsak ağlamaktan bayılır bizimki. Of gerçekten çok zor bu iş
Mommyishome leopar evet biliyorum daha önceden e hastalanmıştı şurubu bi türlü tam veremedik sonunda eziyetleri çekip iğne oldu geçti
Masalmeva Mommyishome siringayla sıksaniz benm kizda icmiyodu sonra onla vermeye basldk sıkiveriyoz agzina
Mommyishome Masalmeva bizimki ağzında tutup salıyor dışarıya sonunda. Asla asla aslaaaa yutmuyor böyle bir şey olamaz. Resmen saniyelerce yutkunmuyor
Melekmelis Mommyishome Allah korusun bir kere nefesini kesildi boğazına kaçınca, ağlarken vermiştik…Arkadaşın dediği gibi milim milim verin şırıngayla…Biz şimdi bir parça çikolatayla veriyoruz 22 aylık ama…Geçmiş olsun
Ates_mami Mommyishome benimkiler de aynı. Enjektöre çekip zorla iciriyorum. Ağzına sıkıp birkaç saniye bekliyorum yutmuyorsa hafif burnunu sıkıp bırakıyorum yutuyor. 5 yıldır bu şekilde veriyorum zorda kaldığımda henüz bir terslik yaşamadım.
Mommyishome Melekmelis çikolata çok iyi fikirmiş ama bizimki çikokatadan da vazgeçer. Calpolü çok seviyor mesela , önce bu sonra bu diyoruz önce calpol içib biraz mücadele ediylr sonra ikisini de almamaya razı olup kaçıyor 🤣🤣
[silindi] Mommyishome şırınga ile yanak tarafına hafif hafif dokun largopen içti benim oğlum o şekilde verdim
Mommyishome [silindi] bizimki öne eğilip ağzından dışarı döküyor nasıl beceriyor hiç bilmiyorum. Largopen nedir