Cerenyazici Nezle diye başladı antibiyotik kullandık geçmedi bugün domuz gribi olduğunu söyledi doktor iki ilaç verdi enfluvir şurup ve zaditen damla kullanan başına gelen var mı. Bu arada bebeğim 5 aylık
ErkekkAnnesii Cerenyazici zatiden kullandık biz alerjik brontişi çıktı oğlumun ondan dolayı kullandık
Ayca77 Cerenyazici zaditen damlayı 6 aydan küçük bebeklere önermiyorlar diye biliyorum, çok geçmiş olsun 😞
Cerenyazici ErkekkAnnesii İyi geldi mi acaba bize 5 gün kullanin bırakın dedi gözleri kıpkırmızı alerji oldu bizim
Cerenyazici ErkekkAnnesii Allah’ım inşallah darısı bize canım acıyor çok üzülüyorum kötü bişi olacak diye
Sultanbaser Bizede enfluir durup verdi ama kızım içmiyor 3 gün ateş oldu sonra geçti ama öksürük kaliyor
Cerenyazici Sultanbaser bende uyurken verdim ama kalktığında midesi bulandı küstü. Doktor bu şurup iki günde virüsü kırar dedi ama bilmiyorum
Sultanbaser Cerenyazici tadı çok kötü ilacın acı çocuk içmiyor bnm kızım yine ateşlendi napcam bnde bilmiyorum moralim bozuluyor
Melike571 Cerenyazici alerjik nezle için kullanmıştık canım biz yanında diğer ilaçlarda vardı iyi geldi
Cerenyazici Bahardda uzun süren halsizlik. Gözlerde kızarıklık akıntı, hapşırık. Gecmeyen sürekli balgamlı öksürük. Antibiyotik tedavisine bile yanıt vermeme vs🥺 çok kötü Allah kimseye vermesin