Melekannesiiiii Ben hep Mısır’i görmek istemişimdir. Nedenini bilmiyorum ama çok gizemli bir ülke gibi geliyor piramitler falan😀
rosesbabys Melekannesiiiii bi çok ülkeye gittim fakat japonya en büyük hayalimdi gitmeye niyetlendiğim sene covid çıktı…. Yalan oldu 🥲🥲
Snowglobe Melekannesiiiii karı çok seviyorum. O yüzden en güzel kar orda diye düşünüyorum ve mimari yapısı dikkatimi çekiyor
Deletedmom5284 Bende mısır, hamile olduğumu bilmiyoken umreye ve Mısır’a bilet alma planları yapıyoduk sonra hem hamileliğimi öğrendim hem korona patladı kaldık burada
Sogancik Melekannesiiiii ben Mısır’dan çok korkuyorum ya firavunlar falan aklıma geliyor 😁 Hayatta gitmek istemem🤣 Norveç Finlandiya falan oraları görmek isterdim.
Sevvaldal Melekannesiiiii Amerikaya gitmeyi istiyorum ama o kadar uzun süre uçabileceğime inanmıyorum🙈 ucak fobim var😢 max 3-4 saat dayanabiliyorum🥺
Adiyokkitabin Melekannesiiiii mekke insallah bi gün gercek olur. Oglumun ilk adımlarını kabeye atmasini cok isterdim
Naylonbranda Melekannesiiiii ayy Japonya yaa allahim ne olur ölmeden gitmeyi gormeyi nasip etsin çok istiyorum