Milena11 Arkadaslar birşey sormak istiyorum bebeğim 2 gündür mamayı soğuk içmek istiyor sıcakken napsam asla almıyor. Soğuk mamanın bir zararı olur mu 😔 6 aylık bu arada Beklemiş oluyor aynı zaman da yarım saat 1 saat
Anayim-ben-ana- Milena11 ben de oğluma soğuk mama veriyorum.içmeyip bırakıyor iki saate kadar soğuduğunda veriyorum. Daha fazla beklerse vermiyorum. Hiç bir şey olmadı şimdiye dek.
TheBaby Milena11 Harita dilli bir bebekmi canım. Bebim oğlum harita dil olduğu için oda soğuğa yakın içmek isterdi. Çünkü onların sıcaklığı hissetme seviyesi farklı oluyor.
Medusafer Milena11 yapılmış mama en fazla 1 saat bekler ki ben asla o kadar bekletmem 15 20 dakika içinde içerse içer icmezse yenisini yaparım asla riske atamam sonuçta sut ürünü
Milena11 Youngmom7 olmadı hiç ya 2 3 gündür içiyor o şekilde hani dedim gene dönemsel bişeydi her seferinde sıcak veriyorum deniyorum pes etmiyorum ama yok yani 🤦🏻♀️
Medusafer Milena11 yaptığınız mama 10 dakikada soğur zaten 15 dakika sonra icirin ama daha fazla bekletmeyin bence
Milena11 Yusaydef çok soğuk suyla yapınca mama erimiyor ılık yapıyorum ama tam soğuyan kadar gene yemiyor
Teemo07 Milena11 5 aydır soguk içiyor. Ilık da sevmiyor. Bir sıkıntı yaşamadım. Soguk Dedigim oda sıcaklıgında işte.