Fatmablmt-33 Kızlar bütün mamaları denedim kızıma yaramadı hepsi gaz yaptı kabız yaptı bı similac ve evolvia kaldı yarın mama Alacam hangisini alım hangisi güzel kilo aldıran cinsten
Birkucuksayrameselesi Fatmablmt-33 similac probiyotikli oldugu icin kullanmastim bir sknti olmamisti 1 ay kullanabilmistim ama sonrasinda ar mamaya gecmistim
hurremsultann Fatmablmt-33 similac hiç güzel bir mama değil benim görüşüm biberonda çok geç çözülüyor humana denediniz mi en güzel o mama kilo aldırıyor
Bsraaakrs Fatmablmt-33 biz evolvia kullanıyoruz doğduğundan bu yana 4 aylık olacak doğum kilosunun 2 katından fazlasına çıktı kilosu güzel yani doktorumuz önermişti
EfraimYekta Fatmablmt-33 ben similac kullanıyorum ama alerji maması benim kullandığım similac alimentum ona rağmen çok memnunum
Miniklerim123 Similac kullandım memnun kaldım abimin eşi evolvia kullanıyor ama bebeği hiç kilo almadı belki yapısaldır bilemiyorum
Fatmablmt-33 hurremsultann hiç denemedim o nu mu denesem acaba kızım şuan 2.5 aylık 6 aylık olunca ameliyat olacak kalbinden kilo alması lazım o yüzden hem süt hemde mama gidiyoruz ama maması bı türlü yaramadı
hurremsultann Fatmablmt-33 bence dene canım benim oğlum 37 haftalık doğdu hem mama hem meme gittik 4 ay 4. Ayda memeyi bıraktı 2650 doğdu şuan 8 aylık 10 buçuk kilo ve bunu kesinlikle humana yaptı