Bademinannesi2 Kızım doğduğundan beri çoğunlukla az uyuyor. 4 aylık. İyice cozuttu. Eşim kucağında uyutuyor yatırıyor yatakta uyanıyor. Ben yan dönüp emzire emzire uyutuyorum. Ya da bebek arabasında. Çözüm yok mu?
Irmakprensesinannesi Bademinannesi2 uyku rutini oluşturmanın lazm bebkler düzeni sever hergun aynı saatte geç uykusuna geçiş sağlayın aynı saatte emzirin hafif kucağınıza sakinleştirir emzigi uyku geçişinde verin hafif sallayıp verebilirsiniz 2 hafta zorlar ama sonrasında bebeğiniz alisir
Arifeeee Bademinannesi2 4 ay biraz sıkıntılı. Ben en son saçımı başımı yolup ağlıyordum. Ama geçiyor biraz sabır 5.aydan sonra uyku eğitimi vermeye çalışın. Oğlum 23 aylık benim Sabrım tükenmişti ve ertelenmiştim uyku eğitimini 2 ay önce hallettim şimdi iyiyiz şükür.
Bademinannesi2 Irmakprensesinannesi Ahhh işte başından bu yana emzik almadı. Memeyi emzik yapıyor. Ne yaptimsa veremedim emzigi
Irmakprensesinannesi Bademinannesi2 himm benim kziim da ilk 3 ay hiç almadı sonra philips avent damaksiz emzik kullandım sevdi sadece uykuya geçişte tutuyor zaten uykuya daldığında atıyor emzigi memesini verirken emzigi verebilirsiniz ben öyle yapmistim
Bademinannesi2 Irmakprensesinannesi Kesinlikle deneyeceğim Chicco’nunkini ovduler aldım tutmadı. Süte, mamaya batırdım yok.
Ryhangkce Bı süre daha öyle devam ediyor canm bı düzeni olmadığı için sürekli uyanıyor ben 7.ayina kadar yaşadım bunu çok şükür büyüdükçe düzeliyor ancak
Irmakprensesinannesi Bademinannesi2 deneyin ben de çok emzik denedim hiç birini tutmadı sadece philips avent air night damaksiz emzik tuttu oda sadece uykuya geçişte çok işime yarıyor nrmlde pek aramiyr