Arc21 Merhaba anneler bebeğim iki gündür çok huzursuz bu diş olabilir mi fotoyu yükledim https://imgyukle.com/i/oeuTBY
ErkekkAnnesii Arc21 canım normalde ilk önce alt dişi çıkar ve sanki daha var gibi diş etleri şişince bile kaç gün sonra patlıyor şişmeside yok zamanı var gibi ama bellide olmuyor tabi oğlum 15 aylıkken çıkardı ilk dişini ve 4 5. Ayımızdan beri diş sıkıntısı yaşadık bizde
Yagmurtekin Arc21 diş etleri biraz beyazlamış. Genelde ilk alt dişler çıkar ama bazı bebeklerde üst dişlerde çıkabilir.
Vuslat23 Arc21 yok gülüm daha var , benım bundan daha şişti epey bekledık bunları beklerken alt patladı çıktı 2 tane , üstün yanları 2 tane çıktı ama o ıkı üst hala şiş bekliyor daha şişmş gerci😂😂
Arc21 Aslında bende tam çekemedim uyuyordu diye birde ben kardeşlerim babam ilk başta üst dişlerimizi çıkarmışız
leopar Arc21 daha var cnm ama herkes demiş önce alt sonra üstler demişte alakası yok bebek hangisini çıkarırsa çıkarıyor vallahi benşm küçük 2 tane alt köpek diş çıkardı bu hafta düşün 🤷♀️