Derioniko Merhabalar hanımlar 🌸benim ikizler 9 aylık 8 günlükler ama diş çıkarmadılar daha normal mi acaba doktora götürmem gereklimi ?? Benim bebekler gibi dişini geç çıkaran bebekler var mı
Minell Derioniko tabii ki normal hem geç çıkan dişler daha iyi olur derler 1 yaşına kadar zamanı var çıkar acele etmeyin
Alevk Derioniko merhaba. Kızım 14 aylık hala 1 dişi bile çıkmadı. Bir haftaya 4 ü birden patlayacak gibi geldi şu an. Tedirgin olmayın doktorumuz çok normal dedi. :)
Dincer-Efe1 Derioniko 8 aylık olduk az ateşlensin dişten huzursuz olsun dişten diye diye çıkartamadık🤣
Sibell777 Derioniko Canim bebeğim 11. Ayda dış çıkardı 14 . Ayın içinde sadece 4 tane var çok normal korkma
Melikeeeecansuu Dincer-Efe1 aynı ben 5 aylıktan berı herseyınde dişi dişi dedım 8 bucuk aylık oldu daha cıkmadı🤣
Derioniko Dincer-Efe1 daha 6 aylıkken salyaları akmaya başladı diş dedik orta da diş yoktu diş kaşıyıcı vs aldık 9 aylık olduk daha diş yok 😅
Melikeeeecansuu Derioniko 8 ay 10 günlük bızım de cıkmadı. 1 yasında cıkacak dıye tahmın edıyorum artık🤣
Dincer-Efe1 Melikeeeecansuu aynen valla bizim de öyle oldu artık kestim ümidi diş değildir diyom 🤣 Derioniko