Fulyaalin Guneyinannesi1 ıslak mendil bende hep sleppy kullandım bu sefer baby turco aldım ve sleppy le aynı kalitede çıktı diyati çok çok uygun
Beyzasmom Guneyinannesi1 yok indirim var gerçekten ben aldım https://www.hepsiburada.com/sleepy-extra-islak-bebek-havlusu-6x70-420-yaprak-p-HBCV000016QS2S?magaza=Sleepy&url_src=and-product-detail bakabilirsiniz
Afram96 Guneyinannesi1 bezide islak mendilide prima imanimiz gevredi vallahi.. islak mendillerini toptancidan 12 tanesini 86₺ almistim kolide 3 ay once… simdi koliler 9 adetli ve 200₺ olmus valla ben anlamadim degiscem heralde mendili
Afram96 Guneyinannesi1 ben kagithane ozbereket gidiyorum prima etirmiyolar suan uni baby sleepy dalin canbebe molfix in vardi
Afram96 Guneyinannesi1 inanirmisin eskiden toptancilar daha uygundu simdi ilk zammi onlar yaptigi icin daha pahali oluyor. Birde metro market var en son oradan tanesi 9₺ gelerek aldim uygun diye dusunun ama olcak is degil mecburen degisicem🥺
Fulyaalin Ceylan88 merhaba ben de baby turco aldım ama sleepy ile aynı kokusu içeriği de aynı arkalarını okudum
1balkizannesi Guneyinannesi1 bez olarak bimin Jenny Willy 5 nuamra kullanıyorum içinde 32 tane var 59.90 Islak mendil de sleepy kullanıyorum ama artk 24lu paket 210 civarında.😀 alınmaz oldu baby turco nasl alsam.
Zeynep_Alin29 Deletedmom_49 Bende baby turco ya geçtim uygun bir bez güzelde 1 tık daha ince sleppy den ama sızıntı yapıyor sanki sizde de varmı böyle bir durum