Edabarakk_ kızlar saçımı boyatmak istiyorum kızım 3 ay 12 günlük sakıncası varmı gerçekten? bakıyorum bazıları boyatıyor bazıları boyatmıyor 6 aydan sonramo olmalı illa ki
HaLe31 Edabarakk_ önceki postlarda çoğu kişi sorun olmaz demiş ama Google’dan bakınca çok önerilmediği yazıyor ben de doktora soracağım, 10 aylık oldu benim ama bu kadar beklemişim biraz daha beklerim modundayım ama saçım da çok kötü
ML_11 Edabarakk_ bende açtım böyle bi post herkes boyayabilirsiniz ben boyadım yazmış bende düşünüyorum boyatmayı
Edabarakk_ Pwlin sizi mi tanımazmış 🙄 bence her halde tanır bebek sizi kokunuzdan bile tanır yani ben çarşaflı biriyim beni öyle tanıyor sizi saçtan mı tanımayacak 😂 yok kız tanır 😂 ben zararlı diyorlar diye kararsız kalıyorum
1mafer Pwlin Canım tanır tabii ki de ama boyaların içerisindeki madde kimyasal olduğu için boyatmaman daha iyi hem de boyanın kokusu bebeği rahatsız edebilir
Pwlin Edabarakk_ valla bende ne alaka diye düşünüyorum ama dedign gibi kokumdn tanıyo zararı var mı bende blmym hamileyken boyatanlarda var ama
Edabarakk_ ML_11 yaa bende boyatim ya böyle olmuyo kestirmek boyatmak gerekiyor biçimsiz boyasız oldu 😂
ML_11 Edabarakk_ valla saçımı asla bağlamayan ben artık okadar beğenmiyorum ki hiç salmıyorum ya örüyorum ya bağlıyorum yeter artık hadi hamileyim dedim saldım hadi çocuk doğdu falan dedim de olmucak böyle
Edabarakk_ ML_11 bende bende saçım hep toplu bide aşırı dökülüyor şuan kel klıcam diye korkuyorum. eşim bile artık saçını açmıyosn diyo görse halini😀😀😀
Deletedmom78654 Edabarakk_ hamileyken bile boyadim , doktorum boyabin zarari yok kokusunun zararı var saçına boyama ve bekleme işlemini balkonda yaparsan hiç bir sıkıntı olmaz demişti
1mafer Pwlin aa iki yaşındaysa bebek sıkıntı olmaz yaptığınız gün çok yaklasmamaya çalışın bebegenize saçınızı kapalı tutun yada yaklasacagınız vakit