uykusuzhergece_ Bugün kızımın 2 aylık rutin kontrolü vardı. Dr kaşlarında hafif Konak olduğunu söyledi. Başına gelen varmı? Neler uyguladınız? Saç derisinde yok sadece kaşında hafif var.
SeninAnnenBirMelektiYavrm uykusuzhergece_ Konak olmayan bebek neredeyse yoktur. Zeytinyağ sürüp tarayın
Ciglipaf uykusuzhergece_ bizim de başta kaşında kabuklanma vardı üzerinde durmadım geçer dediler fakat sonra kafasında çıkmaya başladı yoğun şekilde zeytinyağının benmari usulü hafif ısıttıp ılıttım asidini aldım tara gidi tara tara gidi tara ettim çocuğa da eziyet oldu artık ama geçmemişti mustelanın kremini aldım 3. Kullanmada tamamen bitti
uykusuzhergece_ Storymoon sizde de oldu mu? Dr mustelanın şampuanı varmış bununla alakalı ama eczanelerde bulamadık
Storymoon uykusuzhergece_ bizim başında vardı ama yığun değil oldukça öyle yapıyorum bende mustelanın normal şampuanını kullanıyorum internetten alın mustelanın konak için özel şampuanı var heryerde bulamazsanız
uykusuzhergece_ 290818 ne kadar sürede geçer canım . Herkes mustela şampuan yazmıs dr da bana mustelayı önerdi fakat bulamadık. Bebek yağı var evde geçer mi bu şekilde
Ciglipaf uykusuzhergece_ mustela cradle cap akşamdan sürdüm sabah tarayıp banyo yaptırdım ya da tersini yapabilirsiniz sabah sürüp akşamdan banyo
290818 uykusuzhergece_ geçer canım bizimki öyle geçti taramaya da gerek kalmadı banyodan sonra havluyla güzelce kurula kabuklar atıyor zaten kendini kurularken
Gldrn35 uykusuzhergece_ bizde de varsi surekli kurudukca badem yaginsurdum hep yagli biraktim 1 haftada döküldü hepsi.