meraklibiranne Azraam 4.ay başladım 7.ayda desteksiz oturmaya başladı 8 aylık hala ayak ucuna basıyor
Kikiriki Azraam 3 aylık olduk ben başladım oturmaya YouTube dan bir doktor takip ediyorum çok beğeniyorum bilgilerini ona göre başladım valla
Milena11 Azraam 3.5 aylıkken başladık şuan 6 aylık oturuyor ama ayaklarını yere basmıyor binde bir çok tembel 😔 doktor normal dedi her bebeğin farklı gelişimi dedi ama
Azraam meraklibiranne benim kızım kalkmak istiyor. Ayağına basmak ayakta durmak yatırınca ağlıyor oturmak istiyor bi anlamadım
Azraam Milena11 allahallah benımde 7 alık uiğenim halen yete basmıyor benim kız 2 ay 25 günlük ayakta durmak istiyor oturmak uyandırınca ağlıyor ben anlamadım
Hilal-95 Azraam ay valla bnmkıde aynı yatmak istemıyor sürkli kucağımda hafif oturur şekılde tutuyorum susuyo yatmakdan oda bıktı tabı ama erken daha 3bucukdan snra başlıyolarmıs bıde erkek bebek geçmi oturur illakı
Milena11 Azraam oturma konusunda bizimkide öyleydi 3 aylıktı oturmak istiyordu 3 ayı geçince doktor hazır oturmaya dedi oturttuk. Ama basmıyor
Adige55 Azraam ben bir tek kendi doktorumu dinliyorum … başka doktorların ne dediğinin bir önemi yok benim için
Hilal-95 Azraam bencede ama eskiler işte erkek geç oturur diyo ben 3 bucukda baslarm yavaş yavaş destekli bide insan bebeğinde yenilikleri çabuk görmek yaşamak istiyor😄heleki ek gıdayı merakla beklıyorum