Linailkay Ylz0044 hic bir faydasını görmedim sancı yapamadı ama sadece bebeğim tadını beğeniyor. Memeyi tutamadığı zaman memesine damlatıyorum tutsun diye tadını seviyor sadece onun dışında bi işe yaramıyor
Enesinannesi1 Buseennar onuda denedim oda ishal gibi yapiyi karni gurulduyo ama cikaramiyo benim bebegim
oykununannesiiii Valla biogai kullanıyordum ilk zamanlar pek etkisini görmedim doktor sab simplex verdi çok memnun kalmıştım.
Buseennar Mavis34 bende onu dorcm biogia bağırsak düzenleyici mi yoksa gaz hiderici mi? Bide ikisi fazla gelmez mi bebeğe
Ylz0044 Buseennar evet mama sını değiştirdim sma comfort aldım rahat sindirim i gazlı bebekler için miş aptamil cok sıkıştırıyor Du kulak cubupuyla uyarınca yapıyodu bklım bu mama da napck
Buseennar Mavis34 belkide bana o yüzden etki etmedi tek kullandım sab simplexi . Öle mi yapsam bunun etkisi geçince ona mı geçsem acaba?
Seymaemre-asya34 Ylz0044 metsil kullanın herkese iyi geliyor genelde onkadar paralar harcadım ama metsil iyi geldi hemde 13 tl
Buseennar Mavis34 o da olur nurse harveys 1 haftadır çok iyiydi ama etkisi gitti sanırım hala ayaktayız ağlıo çok napcm bilmiorm 😣