KubraHira Slm anneler bebegim 5 ay 27 gunluk yani 6 aylik olucagiz kizim ismine bakmiyor seslendigimiz zaman. Fakat sesin geldigi yeri biliyor isme tam ne zmn bakar acaba
Youngmom7 KubraHira bnmde 6 aylık isme bakiyor yavaş yavaş yani öyle düşünüyorum 😂. Ama sesleri yüzleri keşfediyor artik
Deletedmom484545 KubraHira çocuğuna bağlı…. benim cocugumun baktıgı ayla seninki bir olmaz yani bunu neden soruyosunuz daha cok küçük
KubraHira Deletedmom484545 ya burda bi forumda gormustum herkez 3 aylikken bakmaya 4 aylikken bakmaya basladi diye yazinca. Biliyorsunuz su siralar otizm konusuda artinca oyuzden endise ettim 🤦🤦
Deletedmom484545 KubraHira HERKESİN çocugu bir değil. Aynı anadan dopan cocuklar bile farklıykrn bunların farklı olması normal neyse . 3 aylık bebek ismemi bakarmış yaaa şaka gibi
Keskeuyusamm KubraHira onların çocukları 4.ayında anne baba da diyor merak etme ben de çözemedim “onların” çocuklarını. Onların kafa trilyon kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Sen burada olduğun ettiğin hiçbir şeye inanma bence
KubraHira Deletedmom484545 valla bnde sasirmistim. Ama tek bi yorum bile yoktu bi cok kisi yazmis 3,4,5 diye 🤷
KubraHira Keskeuyusamm Gercekten okdr fazla yorum vardiki acaba benimkimi anormal diye dusundum bian 🤦