Güzel anneler merhaba! Bebeğim 2 ay 6 günlük. Bir süredir meme ve mama birlikte gidiyorduk ancak mamayı günde 2-3defa biberon ile veriyordum. Ancak birkaç gün öncesi çok ciddi rahatsızlık atlattım, ateşler içinde kendimi bilmeden yattım antibiyotik falan da kullandım. Bu sürede az da olsa bebeğimi emzirmeye çalıştım ancak bebeğime kayınvalidem baktı ve biberonla doyurmak durumda kaldı tabi. Ben kendimi biraz iyi hissedince tekrar emzirmeye başladım ancak bebeğim memede kendini geri atıyor sürekli. Bende ısrarla dünden beri beni emsin diye biberon vermiyorum ama ortalık kopuyor görmeniz lazım. Şiringa ile veriyorum yine katılana kadar ağlıyor, eds ile vermeye çalışıyorum hortumdan 2sn.süt gelmeyince ortalığı koparıyor ve tekrar emmeyi reddediyor. Emdiği zamanlar da mememi biberon emer gibi emmeye çalışıyor ve gelmediğinde hem ağlıyor hem de göğsümü boşaltamayıp aç kalıyor. Daha çok küçük beni bıraksın istemiyorum ama fazla mı yükleniyorum diye de düşünmeden edemiyorum. Bebeğim sanki anne bana bu işkenceyi neden yapıyorsun der gibi bakıyor ve biberon vermediğimden beri gülücük atmaz oldu bana😔bu da beni çok üzüyor, sizce diretmeye devam mı edeyim yoksa üzmeyip sağıp vereyim mi biberonla, aşırı kararsızım anneler, sizce ne yapmalıyım nolur yardımcı olun. Ne gibi bir taktik uygulasam? Şimdiden teşekkür ederim.