oykununannesiiii nazlieylul ayy su deme aklıma ebenin alttan muayene ettiği zaman uzun çubuk sokup suyumu patlattığı an geliyor 😩😩 ve su akmadı kaka geldi 🤭 kızım kaka yapmış meğersem 🙄
Zmnl19 nazlieylul hayir su baya yogun gelir herkeste degisir ama cisini tutamadigini dusun akinti gni gelmesi gerek son gunlerdemisiniz hamilelikte
Annesinin_kuzusu00 birtutamsac benimki 3 saat hic durmadan akti hatta hemsirede sasirmisti 3 saat sonradan sizinti seklimde geldi
senamiray nazlieylul yok canım kiminin ki foş diye boşalıyor kimininki akıntı gibi bende akıntı sandım hafif hafif geliyordu bebeğin suyu dediler doğurdum hemen 🥲
Irmakprensesinannesi nazlieylul valla benim erken şu gelmesi sonucu acil sezaryanla dogum yaptım hatta hayatı riskiniz vardı kiziminda benimde sabh 7 de suyum geldi şeffaf sıvı seklde
Mhnds nazlieylul valla bnm içimde pıt diye ses geldi sonra istemsiz su geldi biraz öyle foşur foşur değildi
oksitosin nazlieylul çamaşır aşırı ıslanır su dökülmüş gibi, benim dogumum o şekilde başladı.. Doktora gidince ped gibi bisey veriyorlar bir iki saat sonra alıp kontrol ediyorlar kendileri emin olmak için. Ama sen anlarsın bariz belli oluyor çünkü su oldugu