Minik_kusummm Kızlar 2 paket nadilin kalorisi ne kdrdir diyetteyim gün boyu hic bişey yemedm iki paket nadil yedm az önce 🥺🙄 daha yatana kdr bişey yemem kac kalori almisimdir bu nadil bagimlilik yaptı bende eşim hic sevmezdi bi defa yedi simdi oda sürekli istiyor
Minik_kusummm yuhumgeliy kiz hergun listeme uyuyorum ama bugün sabah kalktım hic bişey canim istemiyor halsizlik yorgunluk vardi aksam üstü nadil canim çekti yedim oda kalorili oldugu icin bugun hiç bişey yemem dengelerim öyle yarinda devam ederm 😄🤭
Minik_kusummm gozde_88 ahahahah 🤣 Çinlilerin yedigi makarna varya o bende arkadsmda bi kez yedm o gün bugündür cok seviyorum son 4 kg kaldi vermem gereken eve almıyorum alınca yiyorum çünkü bugün esim aldi bende yedim
Minik_kusummm QueenMommm ayyy vay anam vay cok kaloriymis kiz tühhh 😒 yarinda bol salata sebze yemegi yiyimde anca dengelerim
Mora Minik_kusummm çok sağlıksız bir diyet biçimi yani diyette diyemiyorum düzgün ve az yemelisin hiç yemeyip en sağlıksız şeylerden birini yiyorsun
gozde_88 Minik_kusummm sen bana noodle ne demek onu mu anlatıyorsun ya kıyamam 🤭 Ben acaba nedir diye düşündüm çünkü seninki ne yazılışı ne okunuşu aynı değildi🤭 Bu arada ekmek yesen daha iyiydi bence
AytenMina Minik_kusummm ay en yenmemesi gereken seyi yemişsiniz kalorisi cok yüksek diye biliyorum. Ayrıca yemek yemeden kilo veremezsiniz. Kilo vermek istiyorsanız düzenli olarak saglıklı yemekler yemeniz gerekiyor bu sekilde vucudunuz aclıga direnç kazanır ve kilo veremezsiniz
Minik_kusummm AytenMina kız bugün bişey yemedim gün boyu diyet listem var ona uyuyorum ama bugün hic canim istemedi daha doğrusu halsizlik vardi cok fazla bende nadil yapıp yedim valla pişman oldum geride 🥺
Minik_kusummm Dilos01 gerçek mi nasıl basariyosun anam bacım bunu🤭 bende 62 kgyum 58 hedefim doğum kilomu bir turlu veremedm son kilolar yapıştı gitmiyo bana cok zor gram gram gidiyo ilk baslarda cok hızlı verdm haftada 1.5 kg 2 kg 65 e gelince yavasladi gram gram gidiyor
QueenMommm Minik_kusummm bende puan diyetteyim o gün baktım evde bi tane var yedim ertesi güm gene devam ettim diyete 😁
AytenMina Minik_kusummm listene göre yemeye calıs canım canın bir sey istemese bile acıktıgında liste dısına cok fazla cıkmamaya calıs yoksa alısamazsın ben 6 ay boyunca listeye uyup diyet yaptım sonucunu alırsın
Dilos01 Minik_kusummm valla yiyorum cnm da kızın peşinde çok koşturuyorum haliyle zayıf kalıyorum almak istiyorum bende alamıyorum emziriyorum da kızım 15 bucuk aylık bu arada
Minik_kusummm AytenMina he valla son 4 kg kaldi tam uyuyim listeye diyetten cok sporun faydasini daha cok gordm hergun 35 dk leslie yapiyorm doğum göbeğim tamamen gitti hem guzel terletiyor hemde çok yormuyo beni belkide alıştığım icin yorulmuyorm fazla