Kızlar bizde artık cisimizi öğrendik çok şükür çok gözümde korkuttugum bir konuydu çünkü çok inatçı bir kızım var 4 günde hallettik biz bu süreci tuvalet eğitimi vermek isteyen anneler vardır diye doğru ve yaptığım yanlışları anlatmak istiyorum oncelikle biz 33 aylığız öncelikle yaptığım ilk yanlış kızıma 26 aylıkken tuvalet eğitimi vermeye çalıştım galiba bu sürece biz annelerinde hazır olması gerekiyor ki ben 7 ay öncesi hazır değilmişim 2 gün ugrasimizin sonucunda olmayacağını düşünüp tekrar bez takmak yaptığım en büyük hatalardan biri oldu çünkü 4 gün önce bezi çıkardığımız da benimle o kadar inatlastiki 2 gün sürekli altına yaptı bunun nedeni altına yaptikca bez bağlayacağımı dusunmesiydi sürekli bezimi takar mısın anne ben basaramicam demeyle geçirdik yaptığım doğrulara gelirsek asla bağırmadim çünkü kizarsam bagirirsam anca bu süreci uzatacaktim her altına yaptığında annem gel bana temizliğine yardım et dedim dolabından temiz iç çamaşırı ve eşofman getirmesini istedim temizlerken ayy anne elim pis oldu senin elinde battı dedi ilk günü böyle geçirdik 2. Gün cisim geldi dedi ama asla yapmadı tuvalete 1 dakika arayla tuvalete gittik asla sinirlenmedim çünkü onun doğduğundan beri doğru bildiği güvendiği bezini çıkarmıştık 2. Günün akşamı uyuduktan 2 saat sonra su içmek için uyandı cisin varmı annem dedim var dedi tuvalete gittik şans eseri bence çişini yaptı bu arada gece de hiç bez bağlamadim tamamen bezleri kaldırdım onun göremeyecegi biryere ve 3. Gün sabah ilk çiş cisim var diyerek yapıldı ama 3 gündür tutulan kaka herşeyi zorluyodu tabi kakasi geldi karnım ağrıyor anne diye ağlıyo zeytin yağı icirdim koly yapması için yaptida ama o kadar serttiki kakası çok canı yandığı için acicak diye çişini de yapmadi çok şükür ki o gün şansımıza lapa lapa kar yağdı kar oynamaya indirdim asagidayken cisi lm geldi dedi böyle 3 defa aşağı yukarı yaptık ve ondan sonra acimayacagina inandı 4. Gün herşey yoluna girdi ve cisimizi kakamizi rahatça yaptık biz annelerin de hazır olması gerekiyor çokça sabır gerektiren bir durum çünkü biz bunu başardık çok şükür ki belki tuvalet eğitimi vermek isteyip napacagini bilmeyen anneler vardır diye paylaşmak istedim..