Embish 2 aylik bebegimin genital bolgesinde bir top gibi sislik var iki torbalarida yerinde kontrol ettim o baska ucuncu bir top sanki bir bilgisi olan var mi buraya resmini yukledim https://pasteboard.co/Il3Nxjz.jpg
Nisan2019 Embish doktora götürün bebeğim 2 aylik hic boyle biseyle karsilasmadim umarim kotu bisey yoktur icinizi ferah tutun
Embish Mimaranne Dun du rutin kontrolu asisinida yaptirmistik Ama aniden beliriverdi dr yarin kontrole cagirdi
canarasnannesi Sağlık ocagı testis muayenesi yaptırın demedımı bırıncı ayın sonunda bız yaptırdık umarım onemlı bısey degıldır ama bencede bıan once doktora götürün
Smyyecnar Embish bu biraz karşılaşmadığımız durum balım bencede acil doktoru bile anlar bence bekleme
16102018 Doktora götürmelisiniz benim bebeğimde de böyle birşey yok dediğiniz gibi üçüncü bişey gibi duruyor ama yapısı da öyle olabilir iyi düşünelim iyi olsun
Kahramanlar0 Kasık fıtığına benziyor el feneri ile alttan tutun bir içindeki seffafmı ışığı geçiyormu şekline bakın
Embish Bebegimde kasik fitigi ciktii doktor takip edicez dedi kendi kendine yokolabilir dedi ameliatta Gerekebilir dedi cok erkek bebeklerde goruluyomus
Biryigitanasi Embish Benim bebeğimde de vardı kasık fıtığı 37 günlükken ameliyat oldu ama acil ameliyata alındı benim bebeğim fıtık patlarsa bağırsakları çürütüyomuş belki sizin fıtık farklıdır bilmiyorum ama bi doktora daha götürün derim ben
Embish MuhammedAmine Cok erkek bebeklerde gorunen biseymis simdilik korkulacak bsy yok takip edicez dedi kendiliginden kaybolabiliyomus kaybolmassa yada cocukta huzursuzluk agla kusma gibi seylerde mudahale edilmesi gerek dedi... Insan endiseleniyoo ins gecer kimseyin bebegindede olmasin insallah...
nazan34 Embish korkmayın kasık fıtığı ameliyatı 10 dk süren birşey.hemen alıp gidiyorsunuz ve ağrı da çekmiyor. tabi yinede inşallah gerek kalmaz