gokturkhicret55 Bebegım ıkı aylık çok ıkınıyor saatler suruyor kaka yapması ayak hareketleri yaptırıyorum azar azar yapıyor ama kakası da normal anlayamadım neden olabılır acaba😖 çok çok ağlıyor
Sevdali gokturkhicret55 bnm oğlumda böyle uykuları hep bölük pörçük ve bn çok uykusuzum varsa çözüm bnde bekleyeyim burda
2019Asell gokturkhicret55 bizde bu yüzden doktora gittik ve ıkınması çok normal anne karnında ögrenecgi bi refleks değil dedi canım çok zor bi durum benım kızımda morarıyor resmen biogaia die bitkiles damla kullanyorm bagırsak düzenleyici biraz olsun fayda etti inşallah devamı da gelir
Laurenkiz Zeytinyağıyla karnına masaj yapabilirsiniz aynı dönemi yaşamıştık biz de geçiyor kısa süre snra, çok Zorlandığını düşündüğünüzde gliserin fitil var doktorunuz önerirse ikiye bölün, popodan verebilirsiniz zaten fitili alır almaz yapıp rahatlıyorlar
Sedaahmet gokturkhicret55 benim oglumda 3 aylik olacak. Kakasıda olsa gazida olsa ıkıniyor hep. Kakasini 5 gün yapmayinca doktora gittik. Poposunun kenari çatlamış dedi cok ıkınmaktan. Krem verdi. Bide gliserin fitil verdi. Cok sükür catlagi iyilesti. Ama kaka sorunu hala var. 2 gün oldu daha yapmadi. Mecbur bu aksam yine fitil vericem. 🤷♀️