Ahlasbebekveannesi AnnaKarenina_ huzursuzluk yaparmı bilmem ama; zeytin yağı ve karbonati karıştırıp başına masaj yaparak sürün çok bastırmadan bi 15-20dk bekletip duş aldırın bebek taragi ile duş esnasinda tarayın
Mutluefe AnnaKarenina_ ben yapıyor diye biliyorum kendinizi düşünsenize kafanızda bir katman. Çok fazla mı yayılmış bizim de oldu bir kere erken farkettim hemen geçti mustela şampuan ve kremi ile
AnnaKarenina_ Ahlasbebekveannesi bi kere denedim zeytinyağını ama çok bekletemedim durmadı azıcık temizledi sonrada baya yayıldı
AnnaKarenina_ Mutluefe evet bütün kafasının üstü öyle bendede oluyor zaten egzama kaşınıyor fln bende yapmaz diye duydum ama emin olmak istedim aşırı huysuz zaten bu aralar
Mutluefe AnnaKarenina_ canım benim kıyamam ona inşallah hemen geçer 🙏🏼 Bende zeytinyağı yapacaktım ama oğlumun saçı çok fazlaydı arınmaz diye mustelanın ürünlerini aldım
AnnaKarenina_ Mutluefe kesin etki etti mi bizimkinin seyrek ama eğer zeytinyağı temizlemezse alayım mustela ürünündende
Mutluefe AnnaKarenina_ önce bir zeytinyağı deneyin zararı yok en azından ama bekletin baya çoksa 15 20 dk banyodan önce sürün masaj yaparak bastırmadan bence geçer
iby AnnaKarenina_ benim kizimda da var 1 aydir zeytinyağı ile benim gecmedi ben bebek vazelinin daha cok etkisini gördüm. Şampuanda da mustela kullaniyorduk ztn yinede oldu. Hızlı gecmesinij bir yolunu bulamadim henuz
Mutluefe AnnaKarenina_ Allah bağışlasın ama şu gerçekmiş efeler çooook yaramaz oluyor diyorlardı inanmıyordum 1 dk durmuyor 😁 kaç aylık bebeğiniz
AnnaKarenina_ Mutluefe bizimki henüz 2 ay 2 günlük ama aşırı haraketli bebek hamileyken de öyleydi 😂 herhalde doğru diyorlar
AnnaKarenina_ iby geçmiş olsun her cilt tipi farklı seyrediyor demekki ben geçen sefer yaptığımda az tutmuştum ama etki etmişti bu sefer uzun tutup deniycem bana biride badem yağı sür dedi oda etkili oluyormuş