zeynepcelikss Arkadaşlar bebeğim 18 aylik, önerebileceginiz evde birlikte yapabilecegimiz aktiviteler, satın alabilecegim eğitici oyuncaklar nelerdir.? Sizin bebekleriniz neler yapıyor ☺️💖
2minosprenses zeynepcelikss evde ne varsa onlaarlan oynuyorr ablasiyla ozel bisey almadim hic sadece dokulari tanimasi icin posetlere bulgur su vb gibi seyler koyup oynatiyorum mandalari sepete takip sokmece el kas gelisimi icin ve agiz burun el ayak bilmece vb gibi oyunlar oynuyoruz ❤☺
Mrlth zeynepcelikss 17 aylık kızım var şekil şeklinde puzzle . Renkli top aldık top havuzu yaptım (ayrıca kapıya bant yapıştırıp topları bantla yapistiyoruz ) Bu türk etkinlikleri Montessori etkinlikleri diye bakabilirsiniz daha bir çok şey var değişik bakıp yapıyorum şizede fikir olur.😊
Sevilay80 zeynepcelikss benim oğlum 16 aylık puzzele cok guzel yapıyo boyama yapıyoruz arabaları ile oynuyor bul tak yapıyoruz meyve sebzeleri var onlari eslestırıyrouz
Mrlth zeynepcelikss destek oluyorum yapamıyor daha🙂 kusura bakmayın geç cevap yazdım telefon sevisteydi.
zeynepcelikss Sevilay80 benimki bul takları henüz anlamyor ya. Daha çok mu pratik yapmamız gerek acaba? Bende ayda yılda bir yaptırıyorum açıkçası
Zgibu Araslaogreniyorum sayfasında çok güzel etkinlikler var her gün bi etkinlik yapıyoruz oradan bakıp